НАЧАЛО Други

The Blockchainer събра милиони в нови инвестиции

ЮЛИ. 9, 2018 21:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 The Blockchainer събра милиони в нови инвестиции

Китайски доставчик на блокчейн услуги The Blockchainer е събра милиони в рамките на финансиране, целящо да подкрепи глобалното му разширяване.

 


The Blockchainer е събрал "десетки милиони" юан от фирми, управляващи фондове, насочени към блокчейн. Парите са предназначени да подкрепят глобалната експанзия, която доставчикът на блокчейн услуги в Шанхай възнамерява да предприеме тази година, според China Money Network.

JRR Crypto, Ontology Global Capital OGC, J One Capital и Timestamp Capital участваха в набирането на капитал, според публикацията. Blockchainer е един от пионерите в това пространство, обслужващ клиенти повече от пет години и в момента работят над 60 члена в екипа. Той предлага маркетингови решения за блокчейн проекти по целия свят на различни етапи, както и връзки към VIP ресурси в няколко юрисдикции.

Наскоро The Blockchainer създаде съвместно дъщерно дружество в Сеул с планове за изграждане на присъствие на южнокорейския пазар. Основателят Zhu Gaofeng посочи най-малко две ползи от дейността си в Южна Корея и предимствата, които този пазар предлага на китайските блокчейн фирми. Като се има предвид големият обем на търговията, тази страна е основен индустриален център и e атрактивна за китайски проекти, които искат да се развиват допълнително, добави Zhu.

Очаква се 33% от работната сила в Южна Корея да инвестира в цифрови валути, като обществеността показва силен ентусиазъм въпреки много малкото блокчейн проекти в региона. Данните също така показват, че Етериум (ETH) е предпочитаният цифров актив за инвестициите в Южна Корея.

Миналата седмица южнокорейското правителство официално призна за първи път крипто индустрията с освобождаването на класификация на нейните елементи. В същото време Комисията за финансови услуги на страната (FSC) обяви план за облекчаване на блокаданските разпоредби. Двойните движения се разглеждат като опити на правителството да се доближи до международните стандарти за блокчейн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света