НАЧАЛО Други

Tezos ще пуска „Betanet“

октомври 29, 2018 20:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tezos ще пуска „Betanet“

Фондацията Tezos стартира своята бета мрежа, наречайки хода "инфлексна точка" за проекта, според официално изявление на 30-ти юни.

Според изявлението на Tezos, екипът предложи генезисния блок на т.нар. „Betanet“ и транзакциите могат да бъдат обработени в мрежата. Екипът на Tezos също заяви, че потребителите могат да започнат да валидират блокове или „печене“ след първите седем цикъла, които според тях са около три седмици.

В изявлението си компанията насърчава членовете на общността да предприемат предпазни мерки, за да гарантират сигурността на техните монети, докато взаимодействат с betanet. Тезос също така предупреждава, че няма нищо, което фирмата може да направи, ако се изгубят или откраднат „tezzies“ токените (XTZ).

Според уебсайта на Tezos betanet се пуска в очакване на по-големият старт на основната мрежа в бъдеще.

По време на първоначалното му предлагане на монети (ICO) през юли 2017 г. е достигнало рекордните 232 млн. долара. Поради това, Tezos е обект на проверка и множество съдебни дела относно спазването на регулациите на Комисията за ценни книжа и фондови борси в САЩ. Съдебните дела твърдят, че токените на Tezos трябва да се считат за ценни книжа съгласно законодателството на САЩ, което означава, че те би трябвало да бъдат регистрирани в SEC, за да бъдат законно продавани на американски инвеститори.

Платформата също получи критики за забавяне на пращането на токени на инвеститори след ICOто. След продажбата на символи се появи спор между съоснователите Артър и Катлийн Брайтман, които притежават правата на интелектуалната собственост на Tezos, и президента на борда на фондацията Йохан Гиверс, който контролира натрупаните средства, което води до забавяне на старта на платформата.

През април г-н Tezos Arthur Breitman беше глобен 20,000 щатски долара от регулаторите в САЩ и му е забранено да извършва брокерска дейност до 2020 г., защото не успя да разкрие на FINRA свързаните с “ Tezos “ външни бизнес дейности, докато работи за „Морган Стенли“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене