НАЧАЛО Други

Tezos ще пуска "Betanet"

ОКТ. 29, 2018 20:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tezos ще пуска "Betanet"

Фондацията Tezos стартира своята бета мрежа, наречайки хода "инфлексна точка" за проекта, според официално изявление на 30-ти юни.

 Според изявлението на Tezos, екипът предложи генезисния блок на т.нар. "Betanet" и транзакциите могат да бъдат обработени в мрежата. Екипът на Tezos също заяви, че потребителите могат да започнат да валидират блокове или "печене" след първите седем цикъла, които според тях са около три седмици.

В изявлението си компанията насърчава членовете на общността да предприемат предпазни мерки, за да гарантират сигурността на техните монети, докато взаимодействат с betanet. Тезос също така предупреждава, че няма нищо, което фирмата може да направи, ако се изгубят или откраднат "tezzies" токените (XTZ).

Според уебсайта на Tezos betanet се пуска в очакване на по-големият старт на основната мрежа в бъдеще.

По време на първоначалното му предлагане на монети (ICO) през юли 2017 г. е достигнало рекордните 232 млн. долара. Поради това, Tezos е обект на проверка и множество съдебни дела относно спазването на регулациите на Комисията за ценни книжа и фондови борси в САЩ. Съдебните дела твърдят, че токените на Tezos трябва да се считат за ценни книжа съгласно законодателството на САЩ, което означава, че те би трябвало да бъдат регистрирани в SEC, за да бъдат законно продавани на американски инвеститори.

Платформата също получи критики за забавяне на пращането на токени на инвеститори след ICOто. След продажбата на символи се появи спор между съоснователите Артър и Катлийн Брайтман, които притежават правата на интелектуалната собственост на Tezos, и президента на борда на фондацията Йохан Гиверс, който контролира натрупаните средства, което води до забавяне на старта на платформата.

През април г-н Tezos Arthur Breitman беше глобен 20,000 щатски долара от регулаторите в САЩ и му е забранено да извършва брокерска дейност до 2020 г., защото не успя да разкрие на FINRA свързаните с " Tezos " външни бизнес дейности, докато работи за "Морган Стенли".
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света