НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tezos може и да се окаже най-добре представящата се криптовалута за годината

ФЕВ. 19, 2020 10:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tezos може и да се окаже най-добре представящата се криптовалута за годината

Tezos несъмнено е „криптовалутата“ на 2020 г. (до този момент), превъзхождайки по-голямата част от другите алткойни.

Търсенията в Google за този PoS (Доказателство за работа) алткойн също се покачват, което показва, че интересът към алтернативни криптовалути нараства.

 

Tezos достигна най-високото ниво през уикенда от малко над $3.60. Това беше един от най-добре представящите се алткойни през 2019 г., докато повечето други завършваха годината по-ниско, отколкото започнаха.

 

XTZ започна годината с $1,35 и реализира 123% печалба спрямо текущите си цени, които се коригираха до $3,01. Този ход увеличи пазарната капитализация до $2,1 милиарда, което позволи на Tezos да извади Cardano от челната десетка.

 

Търсенията в Google за Tezos стават все повече

 

Общият интерес към този алткойн също се увеличава, ако тенденциите на търсения в Google са нещо, което трябва да имаме предвид. Търговците на криптовалута и наблюдатели отбелязват нарастването на търсенията на Tezos, които наскоро достигнаха:


 

Търсенията достигнаха пик миналата седмица, на фона на пазарен скок на алткойните. Световната графика е подобна на тази, показана в Twitter, което показва, че интересът е глобален и не се ограничава само до САЩ. Глобалната графика разкрива също, че най-голям интерес идва от Словения, Швейцария и Китай, докато „Tezos Staking Calculator“ също беше популярна фраза за търсене.

 

"Стейкинг и бейкинг"

 

Tezos е по-привлекателен поради своя "бейкинг" (от англ. 'baking') протокол, който позволява дори на дребните притежатели да печелят, като се присъединят към стейкинг басейните. Наградите за други монети, които са базирани на доказателство за залог, до голяма степен са ограничени до китове с огромни запаси.

 

Копаенето на криптовалути вече е доста трудно за отделни индивиди, затова се търсят нови начини за печелене - и Tezos се опитва да отговори на търсенето.

 

Борсите също залагат на стейкинг печалбите, като наскоро Binance предложи отстъпки от такси за търговия за фючърсни договори на XTZ.

 

След такъв епичен скок през този месец, цените на XTZ вероятно ще се 'поохладят' малко, преди да продължи подемът.

 

Инвеститорите винаги търсят следващата нова гореща тенденция в крипто пространството. През 2017 г. това беше Етериум , през 2018 г. беше EOS , а миналата година Tezos излезе на сцената по голям начин. Инерцията вероятно ще продължи за XTZ през 2020 г.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето кои криптовалути се представиха по-добре от Биткойн през първото тримесечие

Тези четири актива досега са успели да се справят катастрофалното финансово въздействие на пандемията от COVID-19 поради „идиосинкратични фактори“ като важни новини за проекта, стартиране на мрежи и ф...
АПР. 4, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple са изпратили 74 милиона XRP до неизвестен портфейл

Whale Alert проследи хода в реално време, което се случи в две отделни транзакции за по 500 милиона XRP.Ripple държи повече от половината от общото предлагане на XRP. През декември 2017 г. компанията...
АПР. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP може да претърпи сериозен възход до края на годината

Кризата, предизвикана от коронавирусът, тласна цената на криптовалутите до много месечни дъна. Криптовалутата на Ripple се справя особено слабо, като в момента се търгува в обхват около $ 0.17.&n...
АПР. 1, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света