НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Тези алткойни ще влезнат в бичи пазар, според анализатор

МАЙ. 20, 2020 23:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тези алткойни ще влезнат в бичи пазар, според анализатор

Крипто стратегът Николас Мертен е посочил седем алткойна, които според него са в добра позиция да се изстрелят нагоре в нов цикъл на бичи пазар.

В последния епизод на DataDash, крипто анализатора проверява кога пазарът на алткойни може да започне да се обръща.

"Това, което изглежда, че [ Биткойн прави], е [възможен скок] до $11,000, да се измъкне от този много дългосрочен клин, да пробие над съпротивата и да я превърне в подкрепа през следващите месеци. Ако [Биткойн] може да направи това и да започне да задейства следващия цикъл, това всъщност е много добра новина за алткойните.

Защо това е така? Това е така, защото се нуждаем от повишаване на ликвидността и оценката на Биткойн пазарите, за да можем обикновено да видим, че подобна полза продължава да се разпространява към пазарите на алткойни."


Ако и когато започне нов алткойн сезон, Мертен казва, че Етериум (ETH) 'ще избухне' преди края на 2020 г.

„Това, което искаме да търсим, е евентуален пробив над този клин и продължение на по-високи ниски и по-високи върхове."


Друг алткойн, от който Мертен се интересува, е Лайткойн (LTC). Докато анализаторът очаква криптовалутата да продължи мечата си тенденция спрямо Биткойн в краткосрочен план, той вижда силно възстановяване на хоризонта.

„Лайткойн спада доста драматично през последните няколко седмици в сравнение с Биткойн. Ако го видим да се връща към този общ диапазон, който видяхме през 2017 г., и получим силен отскок след това, това вероятно ще е знак, че сме влезли в алткойн цикъла."

Мертен също е фен на ChainLink (LINK). Вместо да сподели техническата си гледна точка за LINK, Мертен обяснява случая на използване на монетата, която се е повишила с 121% в сравнение с 35% при Биткойн през 2020 г.

„Интелигентните договори на блокчейна Етериум могат да бъдат много полезни. Те обаче не са много полезни, ако не могат да общуват с външния свят и това е ограничение, което присъства в мрежата на Етериум, защото всичко по [тази] верига може да бъде изкомуникирано само и единствено в този блокчейн.

Нуждаем се от нещо, което може да помогне за преодоляването на тази разлика между външния свят с всички традиционни системи за корпорации, и всъщност да бъдем в състояние да свържем това с интелигентни договори на Етериум блокчейна, както и други протоколи. Мисля, че ChainLink не само ще обслужва Етериум, но и служи за Hyperledger и Биткойн."


Мертен вижда и фундаменталната стойност на други алткойни, включително Kyber Network (KNC), Unibright (UBT), Ren ( REN ) и Compound (COMP).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Ивайло МАЙ. 21, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933 Давид Петров МАЙ. 21, 2020 Скапан скам, багай, че ще ти опъна ушите
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Coinbase намаляват лихвата, която потребителите печелят от USDC

Намалението е от 1,25% годишни печалби до 0,15%, според имейл, който фирмата сподели.Както бе съобщено, Coinbase започна да дава на своите потребители, отговарящи на изискванията на САЩ, да печелят 1,...
ЮНИ. 4, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

700 милиона XRP бяха прехвърлени от Bithumb за такса от 0,00001 XRP

Според уебсайта на Bithomp, който предлага анализи на XRP транзакции, този анонимен адрес е създаден от самата борса. Така че това може да е било просто вътрешно преразпределяне на средства.699,999...
ЮНИ. 4, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP чекове могат скоро да бъдат реалност

С добавянето на нови функционалности - или както се наричат ‘поправки’ - за тях се гласува сред валидаторите в мрежата. Ако има поне 80% мнозинство за две поредни седмици, поправката се активира. ...
ЮЛИ. 3, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Брад Гарлингхаус се среща с президента на Централната Банка на Бразилия

Според аджендата на Роберто Кампос Нето, президентът на Централната Банка на Бразилия, е имал конфиденциален видео разговор с главния изпълнителен директор на Ripple и други изпълнителни лица от фирма...
ЮНИ. 3, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света