НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Тези алткойни ще влезнат в бичи пазар, според анализатор

МАЙ. 20, 2020 23:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тези алткойни ще влезнат в бичи пазар, според анализатор

Крипто стратегът Николас Мертен е посочил седем алткойна, които според него са в добра позиция да се изстрелят нагоре в нов цикъл на бичи пазар.

 

В последния епизод на DataDash, крипто анализатора проверява кога пазарът на алткойни може да започне да се обръща.

"Това, което изглежда, че [ Биткойн прави], е [възможен скок] до $11,000, да се измъкне от този много дългосрочен клин, да пробие над съпротивата и да я превърне в подкрепа през следващите месеци. Ако [Биткойн] може да направи това и да започне да задейства следващия цикъл, това всъщност е много добра новина за алткойните.

Защо това е така? Това е така, защото се нуждаем от повишаване на ликвидността и оценката на Биткойн пазарите, за да можем обикновено да видим, че подобна полза продължава да се разпространява към пазарите на алткойни."


Ако и когато започне нов алткойн сезон, Мертен казва, че Етериум (ETH) 'ще избухне' преди края на 2020 г.

„Това, което искаме да търсим, е евентуален пробив над този клин и продължение на по-високи ниски и по-високи върхове."


Друг алткойн, от който Мертен се интересува, е Лайткойн (LTC). Докато анализаторът очаква криптовалутата да продължи мечата си тенденция спрямо Биткойн в краткосрочен план, той вижда силно възстановяване на хоризонта.

„Лайткойн спада доста драматично през последните няколко седмици в сравнение с Биткойн. Ако го видим да се връща към този общ диапазон, който видяхме през 2017 г., и получим силен отскок след това, това вероятно ще е знак, че сме влезли в алткойн цикъла."

Мертен също е фен на ChainLink (LINK). Вместо да сподели техническата си гледна точка за LINK, Мертен обяснява случая на използване на монетата, която се е повишила с 121% в сравнение с 35% при Биткойн през 2020 г.

„Интелигентните договори на блокчейна Етериум могат да бъдат много полезни. Те обаче не са много полезни, ако не могат да общуват с външния свят и това е ограничение, което присъства в мрежата на Етериум, защото всичко по [тази] верига може да бъде изкомуникирано само и единствено в този блокчейн.

Нуждаем се от нещо, което може да помогне за преодоляването на тази разлика между външния свят с всички традиционни системи за корпорации, и всъщност да бъдем в състояние да свържем това с интелигентни договори на Етериум блокчейна, както и други протоколи. Мисля, че ChainLink не само ще обслужва Етериум, но и служи за Hyperledger и Биткойн."


Мертен вижда и фундаменталната стойност на други алткойни, включително Kyber Network (KNC), Unibright (UBT), Ren ( REN ) и Compound (COMP).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Ивайло МАЙ. 21, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933 Давид Петров МАЙ. 21, 2020 Скапан скам, багай, че ще ти опъна ушите
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ние сме в ранен етап на многогодишен бичи пазар - Чанпен Джао

Говорейки с Ран Нойнер, съосновател на On-Chain Capital, Джао сподели своите прогнози за бъдещето, включително призив за многогодишен бичи пазар. CZ каза: Ние виждаме само плоската част на в...
ЯНУ. 27, 2021 16:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще тръгне ли нагоре цената на 0x (ZRX)?

Въпреки че е възможен пробив, 0x се очаква да направи отдръпване в краткосрочен план още веднъж, преди да отскочи по-високо.Дългосрочни нива на 0xВъпреки значителния възход, седмичната графика показва...
ЯНУ. 27, 2021 15:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Uniswap (UNI) с 290% ръст за месеца - Биткойн демонстрира слабост

Повечето алткойни също са отчели загуби, което всъщност е помогнало на BTC да си възвърне част от наскоро загубеното си господство над пазара. Тъй като наближава края на януари, заслужава да се отбеле...
ЯНУ. 27, 2021 13:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китове изкупуват Uniswap (UNI)

Нови данни от криптоаналитичната компания Santiment показват, че броят на китовете, купуващи Uniswap (UNI), се е увеличил от началото на месеца. “Uniswap току-що проби [неделния] рекорд и току-що прем...
ЯНУ. 26, 2021 20:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света