НАЧАЛО Алткойни

Тези 6 алткойна ще направят сериозен възход тази година, според Altcoin Daily

януари 4, 2022 17:03 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези 6 алткойна ще направят сериозен възход тази година, според Altcoin Daily

Единият от водещите на канала Altcoin Daily, Остин Арнолд, изброява шест крипто актива, които според него ще експлодират тази година.

В ново видео в YouTube Арнолд казва на своите 1.18 милиона абонати, че инерцията, създадена през 2021 г., ще бъде ключова за тези алткойни през 2022 г., като се започне с платформата за смарт договори Solana (SOL).

Solana постигна толкова голям успех през последните 9 до 12 месеца. Подозирам, че през 2022 г., през следващите 9-12 месеца, тази инерция ще продължи.

Арнолд изброява няколко основни фактора, поради които очаква Solana да продължи да расте, като основно се фокусира върху успеха на портфейла Phantom, който сега може да се похвали с над 10 милиона потребители.

Водещият на Altcoin Daily също предвижда оперативно съвместимия блокчейн Polkadot (DOT) да започне възхода си през 2022 г., до голяма степен благодарение на парачейн аукционите на проекта.

Ако приемем, че компаниите се опитат да се присъединят към параверигите на Polkadot, което мисля, че ще направят, до края на първата партида от търгове някъде между 4 и 44.5 милиарда долара DOT вероятно ще бъде блокиран за близо две години, намалявайки потенциалния натиск за продажба и циркулиращото предлагане на пазара.

Разглеждайки блокчейна Cardano (ADA), който е базиран на доказателство за залог, Арнолд предполага, че общата дейност по разработване на алткойна през 2021 г. може да бъде показателна за големи печалби за криптовалутата през 2022 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Конкурентите на Етериум ще пострадат, а Биткойн ще замени златото – Брайън Естес

Преминавайки към решението за мащабиране от втори слой Polygon (MATIC), Арнолд прогнозира, че експлозивната 2021 г. на MATIC ще доведе до продължителни печалби през 2022 г., позовавайки се на туит от съоснователя на Polygon, Михайло Белич.

Мисля че 2022 г. ще бъде началото на [решенията] от втори слой.
Подозирам, че MATIC ще продължи инерцията си през 2022 г.

Същевременно Арнолд прогнозира, че Chainlink (LINK) най-накрая ще експлодира през 2022 г., въпреки че не отговори на очакванията на много търговци през 2021 г.

Въпреки че отбелязва, че цената на LINK наскоро не е постигнала нови върхове за всички времена, Арнолд посочва, че много от другите показатели за растеж на Chainlink са положителни. Той очаква пускането на протокола за оперативна съвместимост на кръстосаната верига на LINK, стейкинг на LINK и отделния слой за предприятията да продължат да стимулират растежа на Chainlink в бъдещето.

И накрая, Арнолд разглежда алткойна за децентрализираното финансиране на Aave, който наскоро обяви планове за изграждане на мобилен портфейл.

Като цяло, с набор от цели за първото тримесечие на следващата година, Aave изглежда набира скорост, особено що се отнася до развитието, ориентирано към екосистемите.

Така че Aave със сигурност е в нашия списък днес.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.