НАЧАЛО Прессъобщения

Тези 5 токена могат да създадат нови крипто милионери през 2024 г. – Fetch AI (FET), XRP, Pullix (PLX), Dogecoin (DOGE), Chainlink (LINK)

04.02.2024 8:45 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези 5 токена могат да създадат нови крипто милионери през 2024 г. – Fetch AI (FET), XRP, Pullix (PLX), Dogecoin (DOGE), Chainlink (LINK)

Анализатори подбраха 5-те добри криптовалути, които потенциално могат да направят инвеститорите крипто милионери през 2024 г.

Криптовалутите включват Fetch AI (FET), XRP, Pullix (PLX), Dogecoin (DOGE) и Chainlink (LINK). Нека видим защо анализаторите са оптимистично настроени към тях.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Fetch.ai (FET) ще се качи на вълната на изкуствения интелект през 2024 г.

В пространството на криптовалутите Fetch.ai (FET), платформа, която съчетава блокчейн технология с изкуствен интелект, стана добре позната. Нейната цел е да направи AI моделите широко достъпни, така че да могат да се използват за подобряване на ежедневните задачи. Например, той може да опрости и ускори процеса на резервиране на полети.

Интересно е, че нейният роден токен, FET, показа възходящо движение на цената в началото на 2024 г. Той се движеше от августовското дъно от $0.16 до годишния връх от $0.7785.

През изминалата седмица обаче токенът Fetch.AI спадна до ценовия диапазон $0.5716 – $0.6389. Все пак секторът на изкуствения интелект притежава голям потенциал и се предвижда да нарасне през 2024 г.

Този бичи растеж може да се отрази на токена Fetch.ai. В резултат на това анализаторите прогнозираха, че алткойнът може да нарасне до $3-$4 през 2024 г.

XRP ще претърпя параболичен ръст през 2024 г.

През последните няколко седмици популярният разплащателен токен на Ripple (XRP) имаше своите мечи импулси. През последните 7 дни цената на алткойна се понижи до $0.5021 от $0.6400 в началото на 2024 г.

Макар че все пак има спад от 24.4% от началото на годината, криптоаналитикът JD прогнозира бичи дни в бъдеше. Според неговите прогнози цената на XRP може да нарасне 600 пъти през 2024 г. След като анализира пазарното поведение на XRP през 2017 г., JD заяви, че сегашното движение на цената му е сравнимо.

Започвайки от 2017 г., цената на XRP започна да се понижава, но по-късно поскъпна, тъй като хората започнаха да търгуват в големи количества. По-късно цената на XRP достигна най-високата си стойност от $3.84 през януари 2018 г., когато бе рекордно висока.

Ако се ръководим от казаното от анализатора, до 2024 г. XRP може отново да покаже такива бичи движения. Ако това стане обаче, алткойнът не само ще се откъсне от сегашния си исторически връх, но и евентуално може да види нивото от $5 през 2024 г. Освен това възможността за бъдещ XRP ETF също благоприятства бичата прогноза.

Може ли Dogecoin (DOGE) да направи инвеститорите отново милионери?

Мечият пазар не повлия особено много на най-голямата меме монета по пазарна капитализация, Dogecoin (DOGE), запазвайки позицията си сред десетте най-големи криптовалути. По време на миналия бичи пазар имаше много милионери, които забогатяха, залагайки на бичото движение на цената на DOGE.

През 2021 г. Dogecoin се покачи до исторически максимум от $0.7376. Участниците се присъединиха към проекта от самото начало и видяха как инвестициите им нарастват няколкостотин пъти.

DOGE обаче не успя да повтори подобно представяне. Цената на Dogecoin е в седмичен диапазон между $0/07728 и $0.08226. Въпреки това анализаторите са оптимисти в прогнозите си за цената на алткойна.

Общността на Dogecoin очаква интеграция от страна на платформата XPayments. В такъв случай меме монетата може да преживее параболичен възход, като дори да регистрира нов исторически връх през 2024 г.

Прогноза за цената на Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK), доставчикът на Oracle услуги, стана свидетел на повишаване на търговската активност, което се отрази положително на цената му. Според CoinMarketCap седмичните, месечните и годишните ценови тенденции на алткойна са се повишили съответно с 11.4%, 2.5% и 124%.

Цената на алткойна се повиши от седмичното дъно от $13.55 до седмичния връх от $16.02. Това нарастване на цената показва, че биковете имат контрол над пазара.

Chainlink е един от токените, за които се прогнозира, че ще претърпи по-нататъшно увеличение на цената. Навлизането ѝ в токенизацията на реални активи, съчетано с по-голямото приемане на нейната система CCIP, я позиционира за бичи движения през 2024 г. В резултат на това анализаторите смятат, че цената на Chainlink потенциално може да се повиши до $35-$40 през следващите месеци.

Pullix (PLX) се покачва със 150%, може ли да създаде милионери през 2024 г.?

Tърсенето на предварителната продажба на Pullix (PLX) преди пускането му на пазара скочи в рамките на последния месец. В рамките на неговото крипто ICO вече са продадени повече от 50 милиона токена.

Токенът PLX започна да се търгува на цена от $0.04 за токен, но в момента се оценява на $0.1 след покачването на стойността му, което дойде с нарастващото приемане.

Това се равнява на скок от 150% – като пазарните експерти предвиждат по-голяма възвръщаемост през 2024 г. на бичия пазар. Някои анализатори прогнозират, че PLX може да скочи 100х, което му дава потенциал да създаде стотици милионери на бичия пазар през 2024 г.

Pullix набра такава популярност, тъй като се стреми да свърже два свята – централизираните финанси (CeFi) и децентрализираните финанси (DeFi), под един покрив. Причината за това е да предложи по-бързи търговци, по-ниски такси, по-добра сигурност, повече поверителност и по-голяма автономност.

Друга област, в която проектът DeFi блести, е, че позволява на потребителите да търгуват с форекс, акции, ETF и стоки само с една сметка. Това са едни от най-големите пазари в света и експертите смятат, че именно затова PLX има потенциал за 100х.

Въпреки това, за да можете да използвате тези функционалности, ще трябва да участвате в текущото крипто ICO и да се сдобиете с PLX токени. Тези токени ви предоставят част от дневните печалби, натрупани от сделките в платформата, и предлагат награди за стейкинг. Освен това токените могат да бъдат конвертирани в някои други криптовалути и дори в пари в брой, като по този начин са полезни в рамките на DeFi проекта и извън него.

Заключение

Онези, които гледат замечтано към крипто милионерите тази година, могат да разгледат тези 5 водещи криптовалути – Fetch AI (FET), XRP, Pullix (PLX), Dogecoin (DOGE) и Chainlink (LINK). Една от тях, Pullix, в момента е на етап предварителна продажба, като анализаторите прогнозират евентуална 100х възвръщаемост.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте криптовалута бързо и сигурно чрез Wizarbit

Wizarbit служи като надеждна платформа за обмен на дигитални активи, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и различни други криптовалути. 

23.02.2024 13:15 2 мин. четене

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.