НАЧАЛО Алткойни

Tether се насочва към блокчейна на Tron

март 7, 2019 17:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether се насочва към блокчейна на Tron

Популярният стейбълкойн Tether (USDT) е настроен да бъде въведен в TRX (TRX) блокчейн. Този ход е насочен към повишаване на оперативната съвместимост с протоколите, базирани на TRON.

Свързване с TRON

Tether, който в момента е на обща пазарна капитализация от малко над $2 милиарда, обяви, че ще бъде въведен в блокчейна на TRON.

Според официалното издание, този ход е насочен към увеличаване на оперативната съвместимост с протоколи, базирани на TRON, както и към подобряване на екосистемата на децентрализирани приложения (dApps), базирани на TRON. В същото време, потребителите ще могат да обменят и сключват сделки със стeйбълкойна обезпечен с USD чрез мрежата на TRON.

Говорейки по въпроса, Жан-Луис дер Велде, главен изпълнителен директор на Tether, каза:

Имаме удоволствието да обявим това сътрудничество с Фондация Tron. Тази интеграция подчертава нашия ангажимент за насърчаване на иновациите в рамките на криптовалутното пространство, тъй като продължаваме да предвиждаме нуждите и изискванията на общността на дигитални активи.

Досега Tether е съществувал предимно на базирания на Биткойн , Omni Layer, като част от циркулиращото му предлагане също бяха пуснати ERC-20 токени – които са изградени върху Етериум (ETH).

Добър ход за TRON?

TRON исторически се позиционира като конкурент на Eтериум. Сега тя твърди, че интеграцията на Tether ще издигне „екосистемата на dApp, ще увеличи ликвидността на DEX и ще подобри достъпността за партньорите и институционалните инвеститори“.


https://twitter.com/justinsuntron/status/1102622220231225345

Миналата година, основателят на TRON, Джъстин Сън, придоби популярното място за споделяне на файлове BitTorrent. Инвестицията се изплати след първично предлагане на монети (ICO) на BitTorrent на Binance Launchpad. Цялата продажба беше извършена за по-малко от 15 минути и бяха събрани $ 7 милиона.

След ICO, цената на BitTorrent Token (BTT) рязко нарасна- около 870% за около седмица. Оттогава тя е коригирана.

Новината за интеграцията на Tether в блокчейна на TRON също доведе до леко увеличение.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини