НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tether се насочва към блокчейна на Tron

МАР. 7, 2019 17:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tether се насочва към блокчейна на Tron

Популярният стейбълкойн Tether (USDT) е настроен да бъде въведен в TRX (TRX) блокчейн. Този ход е насочен към повишаване на оперативната съвместимост с протоколите, базирани на TRON.

Свързване с TRON


Tether, който в момента е на обща пазарна капитализация от малко над $2 милиарда, обяви, че ще бъде въведен в блокчейна на TRON.

Според официалното издание, този ход е насочен към увеличаване на оперативната съвместимост с протоколи, базирани на TRON, както и към подобряване на екосистемата на децентрализирани приложения (dApps), базирани на TRON. В същото време, потребителите ще могат да обменят и сключват сделки със стeйбълкойна обезпечен с USD чрез мрежата на TRON.

Говорейки по въпроса, Жан-Луис дер Велде, главен изпълнителен директор на Tether, каза:

Имаме удоволствието да обявим това сътрудничество с Фондация Tron. Тази интеграция подчертава нашия ангажимент за насърчаване на иновациите в рамките на криптовалутното пространство, тъй като продължаваме да предвиждаме нуждите и изискванията на общността на дигитални активи.

Досега Tether е съществувал предимно на базирания на Биткойн , Omni Layer, като част от циркулиращото му предлагане също бяха пуснати ERC-20 токени - които са изградени върху Етериум (ETH).

Добър ход за TRON?


TRON исторически се позиционира като конкурент на Eтериум. Сега тя твърди, че интеграцията на Tether ще издигне „екосистемата на dApp, ще увеличи ликвидността на DEX и ще подобри достъпността за партньорите и институционалните инвеститори“.
https://twitter.com/justinsuntron/status/1102622220231225345Миналата година, основателят на TRON, Джъстин Сън, придоби популярното място за споделяне на файлове BitTorrent. Инвестицията се изплати след първично предлагане на монети (ICO) на BitTorrent на Binance Launchpad. Цялата продажба беше извършена за по-малко от 15 минути и бяха събрани $ 7 милиона.

След ICO, цената на BitTorrent Token (BTT) рязко нарасна- около 870% за около седмица. Оттогава тя е коригирана.


Новината за интеграцията на Tether в блокчейна на TRON също доведе до леко увеличение.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света