НАЧАЛО Алткойни

Tether може да задмине Litecoin по пазарна капитализация

октомври 7, 2018 20:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether може да задмине Litecoin по пазарна капитализация

Пазарът е изключително непредсказуем през тази година и много хора все още се чудят как ще се пренаредят монетите по пазарна капитализация.

Напоследък има известно изместване в пазарната класация, което е най-малко очаквано в момента.


Като Tron например, който в момента се търгува като дванадесетата монета по пазарна капитализация, а главният изпълнителен директор и основател на монетата Джъстин Сън казва, че Трон може да се изстреля в топ 10 през следващите шест месеца.

Това повдига въпроса дали Litecoin все още може да запази седмата позиция, след като Stellar Lumens го е изместил? Напоследък няма интересни новини или партньорства около криптовалутата, така че няма повод да вярваме в друго.

Tether е на осмо място след Litecoin, но може да измести Litecoin заради:

  1. Висок обем на търговията: Tether USD (USDT) има голям обем на търговия от около 2,17 млрд. долара в сравнение с обема на търговията на Litecoin от 332,42 млн. долара. Това показва, че Tether има обем на търговия, който е повече от 550% от този на Litecoin.
  2. Неговата стабилна природа: Tether USD не се влияе лесно от негативните тенденции на пазара, които влияят върху други криптовалути, тъй като е стабилна монета (stablecoin). Понастоящем Litecoin изпитва спад и в резултат на високата си стойност, която в момента е повече от 57 пъти тази на Tether , може да се очаква, че намаляването на пазарната цена ще засегне пазарната му капитализация и ще се класира отрицателно.
  3. Общият му циркулиращ обем: Общият обем в циркулиращия е 47 пъти повече от този на Litecoin. Това би могло да повлияе на това дали Litecoin може да бъде „детрониран“ или не, тъй като разликата между пазарната му капитализация е по-малка от 600 млн. долара.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини