НАЧАЛО Биткойн

Terra ще купят $10 милиарда в Биткойн за резервите си

март 18, 2022 9:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Terra ще купят $10 милиарда в Биткойн за резервите си

Куон също така настойчиво подчерта, че неговата стабилна монета TerraUSD “ще отвори нова парична ера в стандарта на Биткойн”.

Основателят на Terraform Labs (TFL) и Terra До Куон очерта планове за натрупване на $10 милиарда в BTC, за да добави към резервите на стабилни монети на проекта.


Terra е децентрализирана блокчейн платформа, която е специализирана в изсичането на стабилни монети. Неговият Terra USD (UST) е алгоритмична стабилна монета, обвързана със стойността на щатския долар, като стойността на USD частично се поддържа чрез еквивалентна сума на нейния собствен токен Terra (LUNA).


Куон отбеляза в Twitter понеделник, че Terra няма да продаде собствения си актив LUNA, за да изгради своите резерви и че скоро ще има повече информация.


Куон също така настойчиво подчерта, че нейната стабилна монета TerraUSD (UST), подкрепена с над $10 милиарда в BTC резерви, “ще отвори нова парична ера в стандарта на Биткойн”.


P2P електронни пари в брой, които са по-лесни за харчене и по-привлекателни за държане”, добави той.


Когато потребителите в Twitter попитаха Куон за какво ще бъдат използвани BTC резервите, той отговори, че средствата ще бъдат използвани за спиране на краткосрочните изкупувания на UST и за децентрализиран валутен резерв.

Не Пропускай: Мистериозни крипто китове местят милиарди в Биткойн

В туит малко след това Куон също отбеляза:


Започваме да купуваме BTC и Twitter ме потвърждава, виждам те, Джак


Той визира Джак Дорси, който е Биткойн бик и бившия главен изпълнителен директор на Twitter.


Това е вторият път този месец, в който Куон очертава планове за укрепване на резервите, поддържащи стабилната монета на Terra.

След като TFL дари 12 милиона LUNA на Luna Foundation Guard LFG в петък (на стойност около $1 милиард по текущи цени), за да подкрепи растежа на екосистемата Terra и устойчивостта на нейните стабилни монети, Куон подчерта, че проектът ще продължи да “нарастват резервите, докато не става математически невъзможно за идиотите да претендират за намаляване на риска за UST.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене

Биткойн остава силен, но може ли да видим корекция?

Анализатор, който правилно определи тазгодишния обрат в криптовалутите, сподели, че бичата му позиция за пазара може да се промени.

януари 29, 2023 9:21 2 мин. четене