НАЧАЛО Алткойни

Terra (LUNA) дава обещаващи признаци на сила

април 21, 2022 13:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Terra (LUNA) дава обещаващи признаци на сила

Популярен крипто анализатор каза, че един съперник на Етериум е на път да достигне нов връх за всички времена, след като нарасна с 25% за 33 часа.

В ново видео в YouTube водещият на финансовия канал InvestAnswers каза на своите абонати, че Terra (LUNA) има отлични входни точки във волатилния пазар, като същевременно поддържа силна подкрепа на $76.

Домакинът на InvestAnswers прогнозира докъде може да се повиши LUNA на фона на нарастващата популярност на стабилната монета TerraUST (UST) на Terra, която се превърна в третата по големина стабилна монета по пазарна капитализация.

“LUNA е точно на 50-дневната плъзгаща се средна стойност около $93 – $94 и трябва да отидем до $110 – $120. [Terra също има] третата по по пазарна капитализация стабилна монета [UST].”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ трейдър предвижда обрат и възход за Биткойн (BTC)

Що се отнася до Биткойн, анализаторът казва, че цената на водещия крипто актив по пазарна капитализация може да се повиши въз основа на корелацията между BTC и индекса на щатския долар (DXY).

“След голямо DXY рали, цената на Биткойн се покачва. [Обратното също е вярно] След като DXY падне, Биткойн след това пада и така нататък и така нататък.

Видяхме го през юни 2020 г. Видяхме голямата разпродажба през лятото на 2021 г. и точно сега имахме огромно покачване на индекса на долара и това е третото по рода си през последните пет години. 


Случвало се е само три пъти преди. Всеки път, когато това се случи, имаше скок след факта, така че това е още един много бичи индикатор, който виждаме.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене