НАЧАЛО Алткойни

Terra Classic се изстреля с почти 30% за един ден

юни 6, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Terra Classic се изстреля с почти 30% за един ден

Terra Classic (LUNC), оригиналната верига в екосистемата Terra (LUNA), която междувременно се срина, отбеляза забележимо увеличение на стойността на 5 юни.

Този скок може да се отдаде на различни инициативи, предприети от общността на LUNC за повишаване на полезността на мрежата.

На 5 юни стойността на LUNC се повиши до $0.00011495, отбелязвайки забележителен скок от 28.5%. Към момента на писане на статията актива се търгува за $0.0009060.

Този скок се дължи главно на нарастването на натиска за покупки, в резултат на което пазарната капитализация на LUNC достигна около $660 милиона. По данни на CoinMarketCap токенът е привлякъл над $162 милиона само за един ден.

Значителното увеличение на стойността на LUNC го изстреля на едно от първите места по обем на търговия с криптовалути.

Това възраждане следва новината за предложението за ъпгрейд на версия 2.1.0, което привлече доста внимание.

Актуализацията има за цел да приведе Terra Classic в съответствие с други блокчейни, включително Terra 2.0 и различни вериги на Cosmos. Очаква се това привеждане в съответствие да възстанови възможността на проектите и разработчиците да използват ефективно веригата Terra Classic.

Ъпгрейд v2.1.0 въвежда няколко функции и подобрения. Валидаторите, например, ще получават комисиона от минимум 5%, за да се гарантира справедливо възнаграждение.

Освен това интегрирането на Cosmwasm и две актуализации на сигурността ще повишат надеждността и сигурността на платформата.

Също така ъпгрейдът носи различни други забележителни промени. Обновяването на WasmVM има за цел да даде възможност за мулти верижна работа и да разшири възможностите, налични в екосистемата Terra Classic. 

Предвижда се също да се засили оперативната съвместимост между различните вериги на Cosmos.

Освен ъпгрейда на мрежата, общността на LUNC активно участва и в други инициативи, като например изгаряне на токени, за да повиши полезността на мрежата. Освен това Terra Classic продължава да получава подкрепа от реномирани структури като крипто борсата Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.