НАЧАЛО Прессъобщения

Тенденции на крипто пазара: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR) представляват привлекателни инвестиционни опции

04.04.2024 14:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тенденции на крипто пазара: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR) представляват привлекателни инвестиционни опции

В променливия пейзаж на крипто пазарите, където утвърдени гиганти като Bitcoin и Ethereum преживяват спад, Furrever Token (FURR) се очертава като проект с потенциал в средата на петия си етап на предварителна продажба.

Докато Bitcoin и Ethereum се борят да запазят позициите си, Furrever Token (FURR) стои на ръба на завършването на революционно предварително предлагане, готово да осигури до 15Х възвръщаемост на ранните си инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този контраст в траекториите подчертава динамичния характер на крипто сферата, където нови претенденти като FURR нарушават статуквото с амбициозни обещания за растеж и иновации.

Bitcoin (BTC) преживява волатилност: Ще потегли ли по положителен път отново на фона на пазарната несигурност?

Bitcoin (BTC) продължава бурното си пътуване, като в момента цената му е около $66,300, преживявайки лек спад от 1% от вчера. Тъй като “дигиталното злато” се бори с продължаващата пазарна динамика, въпросът, който стои в главата на всеки инвеститор, остава: Дали спадът на Биткойн е достигнал своя връх?

Въпреки неотдавнашните корекции, BTC все още не е сигнализирал за окончателен обрат, като на 2 април бе регистрирано ново дневно дъно на ниво $64,600.

Няколко фактора допринасят за тази несигурна перспектива:

С изключение на BRRR, всички ETF-и предоставиха данните си, разкривайки слаби обеми и скромен нетен приток от $36 милиона на 2 април. Макар че изходящите потоци от ARKB в размер на $87.5 милиона намалиха оптимизма, институционалните инвеститори вероятно са допринесли за разпродажбата.

От 18 март насам не сме ставали свидетели на стабилни нетни притоци в ETF канала (с изключение на 26 март). Тази тенденция подсказва, че група инвеститори в ETF канала се поддават на засилени мечи настроения, подхранвани от опасения за предварителни спадове или продажби на Genesis.

Bitcoin не успя да затвори над $71,500, приканвайки продавачите да го изтласкат под $69,000. Освен това изглежда, че засега има ограничено търсене на по-ниски нива. Със събуждането на азиатските инвеститори и отварянето на фондовите пазари в САЩ дневната волатилност се повишава, което може да предизвика допълнителен натиск от продажби. Освен това в петък ще бъдат публикувани решаващите данни за средното почасово заплащане в САЩ, заплатите извън селското стопанство и нивото на безработица. По-високите средни доходи могат да сигнализират за отрицателна инфлация, докато силните данни за заетостта може да предвещават лошо бъдеще за намаляването на лихвените проценти от страна на Фед. Ето защо инвеститорите подхождат предпазливо към петък.

Ethereum (ETH) се бори да възстанови инерцията си: Ще издържи ли подкрепата от $3,500 на фона на предизвикателствата на съпротивата?

Етериумът наскоро демонстрира силен възходящ импулс от района на подкрепата от $3,300. Понастоящем обаче се търгува под нивото от $3,400.

За да продължи възстановяването, Ethereum трябва да преодолее значителна зона на съпротива при нивото от $3,500. Пробивът над това ниво може да даде допълнителен импулс на възходящото му движение. Мечките обаче остават активни в близост до нивата на съпротива от $3,650 и $3,680.

Във възходяща посока непосредствената съпротива е близо до нивото от $3,630, последвана от критичните нива от $3,650 и $3,680. По-специално, надхвърлянето на нивото на съпротива от $3,680 може да означава по-силен бичи импулс за Ethereum. Неуспехът да се преодолее съпротивата от $3,600 може да означава потенциално възобновяване на низходящия тренд. Понастоящем първото ниво на подкрепа в низходяща посока е около $3,500, а по-значима подкрепа е близо до $3,475. Пробив под това ниво може да доведе до следващата критична подкрепа при $3,450, което потенциално може да тласне ETH към $3,340.

Техническите индикатори предполагат запазване на бичия тренд при часовия MACD за ETH/USD, макар и с известна загуба на инерция. Макар че разочарованието може да остане за инвеститорите в Етериум след последните спадове, многократните тестове на нивата от $3,500 и под тях в последно време предполагат потенциално бързо възстановяване на цената.

Furrever Token (FURR) е на път да завърши 5-ия си етап на предварителна продажба за рекордно кратко време

Furrever Token (FURR) бързо набра популярност на крипто пазара, като привлече значителен приток от инвеститори и бързо завърши 50% от всички 10 етапа на предварителна продажба за по-малко от месец. Огромната привлекателност на проекта може да се отдаде на няколко ключови фактора, които допринесоха за неговия успех и популярност сред инвеститорите.

На първо място, Furrever Token се откроява благодарение на своята уникална и иновативна концепция, която влива в крипто пространството възхитителна доза дигитален чар, съсредоточена около изображения на котки. На пазар, доминиран от сериозни блокчейн проекти, Furrever Token предлага освежаващ и лек подход, който резонира с широка аудитория, особено с тези, които ценят по-леката страна на крипто.

Освен това солидната токеномика на Furrever Token и прозрачният подход към предварителната му продажба вдъхнаха доверие на инвеститорите. С 65% от токените, налични по време на предварителната продажба, заедно с ясни разпределения за DEX и екипа, на инвеститорите беше осигурена ясна представа за разпределението на проекта и разпределението на средствата.

Освен това ангажиментът на проекта към сигурността и спазването на правилата, доказан от одита на смарт договорите и прилагането на мерки за безопасност, помогна да се уверят инвеститорите в сигурността и целостта на платформата Furrever Token.

Също така активната и ангажирана общност около Furrever Token изигра решаваща роля за бързия растеж и успех на проекта. С близо 4,000 органични членове в Telegram проектът е насърчил топла и приятелска общност, която споделя любовта към причудливата тема и визията на проекта.

Като цяло уникалната концепция на Furrever Token, прозрачната токеномика, ангажиментът към сигурността и активното участие на общността допринесоха за бързия му възход и силния инвеститорски интерес, като кулминацията бе впечатляващото постижение – натрупването на над $620,000 за кратък период. С текущата си цена от $0.000396 Furrever Token продължава да привлича внимание и инвестиции, докато напредва с етапите на предварителна продажба.

Разгледайте една от най-ексклузивните възможности за 2024 г. в етап на предварителна продажба:

Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram

Следвайте официалния акаунт на X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 13:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.