НАЧАЛО Прессъобщения

Telegram дебютира с крипто портфейл за самостоятелно управление: BNB & VC Spectra във възход

септември 20, 2023 12:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Telegram дебютира с крипто портфейл за самостоятелно управление: BNB & VC Spectra във възход

В динамична промяна към по-фокусирани върху потребителите функции, Telegram представи крипто портфейл за самостоятелно попечителство, предизвиквайки подновен интерес и активност в сферата на дигиталните активи.

Докато Binance се сблъсква с проблеми от страна на регулаторните органи, което води до несигурност за BNB, токена на VC Spectra, SPCT, се очертава като лъч на оптимизъм за инвеститорите. Те се чудят коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестират: Binance (BNB) или VC Spectra (SPCT).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Telegram въвежда крипто портфейл

Telegram, известната платформа за съобщения, наскоро разшири функциите си, като включи самостоятелно управляван крипто портфейл. Този ход има за цел да предостави на потребителите си по-голяма автономност по отношение на техните топ криптовалути, предлагайки децентрализирана опция на фона на нарастването на централизираните финансови платформи.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Признавайки важността на сигурността и лесното използване, новият портфейл на Telegram е предназначен да опрости управлението на криптовалути за огромната база от потребители. Тази разработка затвърждава позицията на Telegram в крипто пространството и сигнализира за възможна посока за други приложения за съобщения, които искат да интегрират подобни инструменти.

Битката между Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ и Binance се засилва

Поради засиления контрол от страна на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) доверието в Binance US и Binance coin (BNB) намаля. Това се случва след някои ключови напускания, включително на главния изпълнителен директор на компанията. Въпреки това обемът на търговията с Binance (BNB) остана висок през септември. При тези продължаващи проблеми се говори за потенциално излизане на Binance от пазара в САЩ. Подобен ход би могъл да наруши дейността ѝ, пазара на труда и цената на Binance (BNB).

В средата на септември прогнозата за цената на BNB отбеляза оптимистичен наклон, когато стойността ѝ леко се повиши до около $215. Въпреки това монетата Binance остава сред 5-те най-големи криптовалути. За по-благоприятна дългосрочна прогноза, цената на BNB трябва последователно да надхвърля бариерата от $250.

В краткосрочен план прогнозата за цената на BNB не е много оптимистична. Експертите изтъкват потенциални пречки пред токена, особено около границата от $220. Има опасения, че ако настоящите нива на подкрепа се разклатят, цената на монетата на Binance може да се потопи до $190. Непреодоляването на скорошните върхове може допълнително да тласне стойността на монетата Binance (BNB) по-близо до $200.

VC Spectra (SPCT) поскъпна с над 300%

VC Spectra (SPCT) предлага уникална платформа за инвеститори, които се интересуват от нови ICO на блокчейн и технологични проекти. Дизайнът на VC Spectra (SPCT) осигурява проследяване на инвестициите в реално време, като инвеститорите запазват пълен контрол върху активите си без обичайните посредници.

Изградена върху блокчейна на Биткойн, рамката на VC Spectra използва смарт договори за обработка на различни задачи. Това означава по-плавен и отворен инвестиционен процес за всички, без традиционните ограничения като минимални инвестиции.

VC Spectra (SPCT) също така предоставя разнообразни стратегии за търговия, съобразени с индивидуалните нужди. От алгоритмични подходи до по-интуитивни методи – има по нещо за всеки тип инвеститор. Тази адаптивност прави VC Spectra (SPCT) предпочитан избор за много хора в света на инвестициите.

В момента VC Spectra (SPCT) е в етап 3 на предварителна продажба на атрактивна цена от $0.033. Ранните инвеститори в SPCT отбелязаха значителна възвръщаемост, като участниците в етап 1 регистрираха 312.5% ръст. Прогнозите сочат, че до края на предварителната продажба ръстът ще бъде 142.42%, което поставя VC Spectra (SPCT) на траектория, обещаваща възвръщаемост за взискателните инвеститори.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.