НАЧАЛО Други

Теглете по-бързо докато печелите крипто с новия софтуер на BitТorrent

ЮЛИ. 9, 2019 16:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Теглете по-бързо докато печелите крипто с новия софтуер на BitТorrent

Peer-to-peer торент тракерът BitTorrent стартира своя софтуер за оптимизация на тегления, BitTorrent Speed, с функционалността на токен.

Новината е разкрита в официално съобщение за пресата, публикувано на 8 юли.

 

BitTorrent пусна собствена монета, която е базирана на блокчейна на Tron - BitTorrent (BTT) - в началото на тази година, като разкри плановете си да разработи платформа за токенизирано съдържание, която ще позволи на потребителите да оптимизират скоростта на мрежата си и да постигнат по-бързо теглене на файлове.

 

Според прессъобщението, софтуерът BitTorrent Speed ще бъде интегриран във всички нови файлове за изтегляне на клиентския софтуер на µTorrent Classic Windows.

 

Уебсайтът на BitTorrent Speed разкрива, че потребителите ще бъдат възнаградени с BTT в замяна на сийдване. С други думи колкото по-дълго се сийдват файлове,  толкова повече монети ще печелите. В същото време колкото повече BTT сте склонни да похарчите,толкова по-бързо ще теглите файлове. Стартиран е и интегриран портфейл, който позволява на потребителите да управляват своите токен приходи.

 

Продуктът остава ограничен само за Windows системи, с очевидни планове за разширяване на покритието в бъдеще.

 

Tron, който придоби BitTorrent през юли 2018 г. за неразкрита сума, работи за интегрирането на двете децентрализирани мрежи въз основа на устойчивия стандарт за peer-to-peer споделяне на BitTorrent, който стартира през 2004 година.

 

В прессъобщението се твърди, че пакетът от продукти на BitTorrent - включително клиентите BitTorrent и µTorrent - са в основата на „най-голямата децентрализирана P2P мрежа в света“, с предполагаеми 100+ милиона  активни потребители и инсталации на 1 милиард устройства.

 

Независимо от стартирането на BitTorrent Speed, в моментаTron (TRX) се търгува на около $0.034 и се нарежда на 10-то място по пазарна капитализация.

 

BitTorrent (BTT) токенът се класира на 36-то място и се търгува на цена от около $0.001.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света