НАЧАЛО Други

Теглете по-бързо докато печелите крипто с новия софтуер на BitТorrent

ЮЛИ. 9, 2019 16:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Теглете по-бързо докато печелите крипто с новия софтуер на BitТorrent

Peer-to-peer торент тракерът BitTorrent стартира своя софтуер за оптимизация на тегления, BitTorrent Speed, с функционалността на токен.

Новината е разкрита в официално съобщение за пресата, публикувано на 8 юли.

 

BitTorrent пусна собствена монета, която е базирана на блокчейна на Tron - BitTorrent (BTT) - в началото на тази година, като разкри плановете си да разработи платформа за токенизирано съдържание, която ще позволи на потребителите да оптимизират скоростта на мрежата си и да постигнат по-бързо теглене на файлове.

 

Според прессъобщението, софтуерът BitTorrent Speed ще бъде интегриран във всички нови файлове за изтегляне на клиентския софтуер на µTorrent Classic Windows.

 

Уебсайтът на BitTorrent Speed разкрива, че потребителите ще бъдат възнаградени с BTT в замяна на сийдване. С други думи колкото по-дълго се сийдват файлове,  толкова повече монети ще печелите. В същото време колкото повече BTT сте склонни да похарчите,толкова по-бързо ще теглите файлове. Стартиран е и интегриран портфейл, който позволява на потребителите да управляват своите токен приходи.

 

Продуктът остава ограничен само за Windows системи, с очевидни планове за разширяване на покритието в бъдеще.

 

Tron, който придоби BitTorrent през юли 2018 г. за неразкрита сума, работи за интегрирането на двете децентрализирани мрежи въз основа на устойчивия стандарт за peer-to-peer споделяне на BitTorrent, който стартира през 2004 година.

 

В прессъобщението се твърди, че пакетът от продукти на BitTorrent - включително клиентите BitTorrent и µTorrent - са в основата на „най-голямата децентрализирана P2P мрежа в света“, с предполагаеми 100+ милиона  активни потребители и инсталации на 1 милиард устройства.

 

Независимо от стартирането на BitTorrent Speed, в моментаTron (TRX) се търгува на около $0.034 и се нарежда на 10-то място по пазарна капитализация.

 

BitTorrent (BTT) токенът се класира на 36-то място и се търгува на цена от около $0.001.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Дългът на Америка може да доведе до скок в търсенето на криптовалути

Поради бързо нарастващото ниво на американския дълг би могло да има скок в цената на Биткойн и други криптовалути, твърди водещ експерт в индустрията. Главният изпълнителен директор на ShapeShift Ерик...
НОЕ. 14, 2018 14:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance възстановяват търговията след предупреждение за "риска"

Борсата за криптовалути Binance възобновява търговията един ден след спиране на дейностите поради ъпгрейд на системата, последван от предупреждение от тяхната система за управление на риска, потвържда...
ЮНИ. 28, 2018 09:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

46% от Тазгодишните ICOта са Стартирали Само С Идея

Всеки има поне една брилянтна идея, но повечето хора не правят нищо с нея. Едно нещо е да имаме проблясък, но изпълнението му изисква време, усилия и капитал. Набирането на програмисти и писането на ...
МАЙ. 4, 2018 09:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните валути имат ли предимство?

Криоптовалутите имат толкова много технологии зад тях, които са превзели финансовите сектори от цял свят и това е главно благодарение на своята децентрализирана система. От въвеждането им в света, кри...
СЕП. 16, 2018 13:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света