НАЧАЛО Други

BitTorrent ще пускат собствена социална мрежа през 2019

МАР. 28, 2019 14:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 BitTorrent ще пускат собствена социална мрежа през 2019

BitTorrent, собственост на peer-to-peer (p2p) софтуерната компания Tron, обяви, че ще пусне публичната бета версия на своята децентрализирана социална медия, BitTorrent Live, през второто тримесечие на 2019.


Kомпанията започна да предлага ранен достъп до услугата за стрийминг на BitTorrent Live. Приложението, което е базиранo на видеоклипове, социална медийна платформа, привидно подобна на Snapchat и TikTok, позволява на потребителите да създават съдържание на живо и да се свързват с други хора чрез мобилни устройства.

Услугата също така ще позволи на потребителите си да споделят видеоклипове на живо, отвсякъде, където имат достъп до интернет, докато зрителите ще могат незабавно да дават обратна връзка и да харесват. Потребителите на приложението могат също да търсят темите, от които се интересуват.

BitTorrent Live всъщност не е нов. През 2012 година, Брам Коен - авторът на BitTorrenttron g> - каза, че целта му с платформата е "да убие телевизията". Докато софтуерът не е нов, неговият характер се е променил много с времето.

Първата версия на BitTorrent Live беше само нов протокол за доставка на съдържание, а не социална медия. Първоначалната версия на приложението беше спряна, след като компанията безуспешно се опита да набере средства, за да го превърне в независим бизнес през април 2017.

През януари, бившият главен стратегически директор на BitTorrent - Саймън Морис - заяви, че Tron няма да може да управлява обема на транзакциите, който е необходим, за да токенизира BitTor ren t . Морис заяви, че „няма начин“ блокчейна на Tron да се справи с обема на транзакциите, който системата ще изисква.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света