НАЧАЛО Прессъобщения

Tamadoge и Big Eyes инвеститорите се насочват към това ново AI крипто ICO

май 29, 2023 14:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tamadoge и Big Eyes инвеститорите се насочват към това ново AI крипто ICO

Първоначалните предлагания на монети (ICO) се превръщат във все по-популярен начин за инвеститорите да влязат в първите нива на вълнуващи и потенциално успешни проекти, базирани на блокчейн.

С възхода на AI криптовалутите едно ICO привлича вниманието на инвеститорите, включително на тези от Tamadoge и Big Eyes.

Новото ICO на криптовалута с изкуствен интелект: Avorak AI (AVRK)

Avorak AI е първата на пазара AI платформа, предлагаща усъвършенствани и лесни за използване решения, които рационализират различни индустрии. Avorak има за цел да предоставя услуги като 3D моделиране, изготвяне на проекти, автоматизирано редактиране на видео, създаване на изображения, създаване на текст, автоматизирано онлайн пазаруване, търговия с команден ред и др.

Решенията на Avorak са уникални и са разработени с оглед на потребителите, които не са технически грамотни. Например ботът за търговия от команден ред на Avorak използва некодови входни данни и може да автоматизира сделките независимо от борсата или класа активи.

Токените AVRK служат като собствена валута в екосистемата на Avorak, като играят ключова роля в захранването на платформата и достъпа до различните ѝ услуги и предимства. Освен това токените AVRK могат да бъдат стейквани или търгувани, което предоставя на потребителите възможности за увеличаване на печалбите. С ограничено предлагане от само 40,000,000 токена, Avorak AI гарантира дефицит, сравним с известните криптовалути като Биткойн, Лайткойн и Yearn.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Участието в ICO на Avorak предлага множество предимства. Първоначалното предлагане включва плъзгаща се скала за увеличение на цената и бонуси за токените. Започвайки от $0.06 за AVRK токен в първата фаза, ICO ще приключи с AVRK на цена от $1. Бонусите започнаха от 10% и ще завършат на 3%. По този начин инвеститорите, които придобият AVRK токени през ранните етапи, могат да се възползват значително от увеличението на стойността в деня на стартиране. Понастоящем, във фаза 6 от общо 8, в рамките на ICO се продават токени на цена $0.235 с бонус от 5%.

Проекта е разпределил част от общото предлагане на токени в три заключени стейкинг пула. Участниците в първоначалното предлагане получават предимство пред притежателите на токени на свободния пазар при влизане или излизане от тези стейкинг пулове, което им позволява да увеличат AVRK притежанията. Притежателите на AVRK от ICO имат и от приоритетен достъп до затвореното бета тестване на продукта.

Така те ще предоставят обратна връзка, ще участват в упражнения за обучение в дълбочина и ще изследват контрола на потребителския интерфейс преди другите потребители. Ангажиментът на Avorak да възнаграждава участващите в ICO изгражда силна общностна основа от притежатели на AVRK.

AI проектът на Avorak демонстрира своята отдаденост на сигурността и прозрачността, като проведе одити със Solidproof, Cyberscope и Novos. Само за осем седмици ICO-то на Avorak е събрало над $2.5 милиона, като над 5,250 уникални притежатели са взели участие.

Освен това Avorak AI (AVRK) си осигури четири борсови листвания, което показва положително пазарно сцепление. Предстоящото пускане на бета-версията на Avorak допълнително демонстрира ангажимента на екипа да следва пътната карта и да изпълнява обещанията си, което вдъхва увереност в бъдещия успех на проекта. Анализаторите предполагат, че Avorak AI (AVRK) притежава потенциал за значителен растеж, като някои от тях спекулират за 100-кратно увеличение.

Tamadoge

Tamadoge (TAMA) се фокусира върху предоставянето на възможност на потребителите да създават и отглеждат свои собствени виртуални домашни любимци. Проектът представи Tamaverse – метавселена, посветена на екосистемата Tamadoge. Потребителите могат не само да се занимават със своите очарователни виртуални другари, но и да се наслаждават на редица интерактивни аркадни игри в рамките на Tamaverse. Tamadoge (TAMA) спечели значително внимание и привлече общност от любители на тамагочи и игри.

Big Eyes Coin

Big Eyes (BIG) е меме монета на тема котки, която е съсредоточена върху изграждането на общности и благотворителни каузи. Имаше критики от страна на различни крипто наблюдатели към предварителната продажба на Big Eyes.

Притесненията и дискусиите идват в резултат на закъсненията при приключването на продажбата на токена, обхващаща обширен период от десет месеца – от август 2022 г. до юни 2023 г. Анализаторите също така предполагат, че 100-кратното движение на цената може да е нереалистично за Big Eyes, тъй като това означава, че тя ще преобърне Dogecoin (DOGE) по пазарна капитализация.

Въпреки това манията по Pepe показа потенциала на новите мемори монети да се повишат значително. Дали обаче Big Eyes е една от тях, предстои да разберем.

Намерете повече информация за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.