НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Таксите при транзакции на Ripple са доста по-малки в сравнение с тези на банките

СЕП. 24, 2018 11:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Таксите при транзакции на Ripple са доста по-малки в сравнение с тези на банките
 

Ripple, един от най-бързо развиващите се блокчейн стартъпи, е начело на последните новини по много причини, като например скока на цената на криптовалутата XRP и използването на технологията за много проекти.


Неотдавнашното им намерение да инвестират в основния финансов сектор бе обявено наскоро от главния маркетингов стратег на компанията Кори Джонсън.

CMS спомена това в интервю със Стивън Дийп, като казва, че Ripple е бърз и надежден начин за прехвърляне на средства и само променя незначителна такса на сделка, която е само хилядна от това, което обикновените банки начисляват.

Говорейки за конкуренцията в сектора, Джонсън говори за Swift, чийто офис е в Брюксел, заявявайки, че компанията вече работи с хиляди банки едновременно и затова ще бъде предизвикателство за нови играчи да влязат във финансовата система.


Според него Swift придобива повече основания, като подобрява ефективността, като "намалява времето за конкуриране на транзакциите за два дни до един ден".


Ripple, които имат банково разпределение в собствената си мрежа като част от RippleNet, тази седмица са ключили партньорство с PNC Bank в САЩ като знак за намерението си да опознаят основния финансов сектор. Джонсън каза, че компанията обещава отлично обслужване на клиентите на банката, като казва, че "клиентите ще могат да получават трансгранични плащания в реално време".

Като част от неговата про-блокчейн кампания, Джонсън винаги се е коренил в приемането на блокчейн технологията в основния финансов сектор, като също така е и вокален защитник.

Той също така изигра ключова роля в улесняването на приемането на криптовалути в Сингапур, Малта, Швейцария и Лихтенщайн и има какво да каже за идеята за проучване на блокчейн за финансовия сектор:

Наистина мисля, че финансирането е мястото, където има най-голямо търпение в нашата глобална икономика. Решенията, представени от блокчейн, са толкова очевидни, че наистина ще променят начина, по който се движат парите и стойността в нашето общество.

Освен Джонсън, блокчейн е получил много подкрепа от ръководители на големи основни финансови институции по целия свят. Заслужава да се отбележи, че изпълнителният директор на Western Union Хикмет Ерсек, който наскоро разясни позицията си относно технологията, заяви, че тя трябва да се използва, когато има нужда.

Той каза:
Ние се движим с много пари и следователно гледаме блокчейн, за да направим процеса по-бърз и по-сигурен.

Също така се казва, че Western Union работи с Ripple за подобряване на обслужването си, но все още не е завършило споразумението според главния изпълнителен директор.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Интересът към Cardano (ADA) не изглежда да спада

Според данните на Google Trends търсенията за вече третата по големина криптовалута по пазарна капитализация надминаха своя връх от 2017 г. и оттогава продължават да нарастват. Търсенията в Google за ...
МАР. 3, 2021 21:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на тази почти незнайна криптовалута е на път да 'експлодира'

Във видеоклип Суоуп каза на своите близо 200,000 абонати в YouTube, че следи NFT20 пазара и неговия токен за управление  MUSE, твърдейки, че това е Uniswap (UNI) на незаменяемите токени, което означав...
МАР. 3, 2021 10:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Топ анализатор предрича скок в цените на тези две криптовалути

Псевдонимният анализатор, известен в бранша като Smart Contracter, казва, че протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi) Aave (AAVE) и Synthetix (SNX) вероятно ще скочат най-много, като се има ...
МАР. 2, 2021 20:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Натрупване на поръчки за покупка - DASH може и да се върне над $300

Динамиката се стимулира от Биткойн (BTC), който изпитва повишени нива на волатилност сред нарастващото приемане и появата на инвеститори, които се стремят да се възползват от печалбите на криптовалута...
МАР. 2, 2021 16:04 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света