НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Таксите при транзакции на Ripple са доста по-малки в сравнение с тези на банките

СЕП. 24, 2018 11:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Таксите при транзакции на Ripple са доста по-малки в сравнение с тези на банките

Ripple, един от най-бързо развиващите се блокчейн стартъпи, е начело на последните новини по много причини, като например скока на цената на криптовалутата XRP и използването на технологията за много проекти.


Неотдавнашното им намерение да инвестират в основния финансов сектор бе обявено наскоро от главния маркетингов стратег на компанията Кори Джонсън.

CMS спомена това в интервю със Стивън Дийп, като казва, че Ripple е бърз и надежден начин за прехвърляне на средства и само променя незначителна такса на сделка, която е само хилядна от това, което обикновените банки начисляват.

Говорейки за конкуренцията в сектора, Джонсън говори за Swift, чийто офис е в Брюксел, заявявайки, че компанията вече работи с хиляди банки едновременно и затова ще бъде предизвикателство за нови играчи да влязат във финансовата система.


Според него Swift придобива повече основания, като подобрява ефективността, като "намалява времето за конкуриране на транзакциите за два дни до един ден".


Ripple, които имат банково разпределение в собствената си мрежа като част от RippleNet, тази седмица са ключили партньорство с PNC Bank в САЩ като знак за намерението си да опознаят основния финансов сектор. Джонсън каза, че компанията обещава отлично обслужване на клиентите на банката, като казва, че "клиентите ще могат да получават трансгранични плащания в реално време".

Като част от неговата про-блокчейн кампания, Джонсън винаги се е коренил в приемането на блокчейн технологията в основния финансов сектор, като също така е и вокален защитник.

Той също така изигра ключова роля в улесняването на приемането на криптовалути в Сингапур, Малта, Швейцария и Лихтенщайн и има какво да каже за идеята за проучване на блокчейн за финансовия сектор:

Наистина мисля, че финансирането е мястото, където има най-голямо търпение в нашата глобална икономика. Решенията, представени от блокчейн, са толкова очевидни, че наистина ще променят начина, по който се движат парите и стойността в нашето общество.

Освен Джонсън, блокчейн е получил много подкрепа от ръководители на големи основни финансови институции по целия свят. Заслужава да се отбележи, че изпълнителният директор на Western Union Хикмет Ерсек, който наскоро разясни позицията си относно технологията, заяви, че тя трябва да се използва, когато има нужда.

Той каза:
Ние се движим с много пари и следователно гледаме блокчейн, за да направим процеса по-бърз и по-сигурен.

Също така се казва, че Western Union работи с Ripple за подобряване на обслужването си, но все още не е завършило споразумението според главния изпълнителен директор.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Найджъл Грийн споделя прогнозата си за Cardano (ADA)

Cardano скоро може да достигне нови върхове, според изпълнителния директор на deVere Group Найджъл Грийн.Найджъл Грийн каза пред Business Insider, че четвъртата по големина криптовалута скоро може да ...
СЕП. 22, 2021 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света