НАЧАЛО Прессъобщения

Състезание за достигане на $1: Mantle (MNT), Polygon (MATIC), Meme Moguls (MGLS) заемат централно място

25.01.2024 8:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Състезание за достигане на $1: Mantle (MNT), Polygon (MATIC), Meme Moguls (MGLS) заемат централно място

При достатъчно оставащо време до края на годината криптовалутите с цена под $1 може да придобият значителен потенциал да достигнат границата от $1.

Mantle, Polygon MATIC и Meme Moguls се очертават като страхотни претенденти, готови да постигнат тази цел преди края на годината.

Тези криптовалути отбелязаха забележителни печалби напоследък, особено Meme Moguls, която бързо се разпродава в предварителната си продажба, тъй като инвеститорите разпознават разумните инвестиционни възможности, които предлага.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Токенът Mantle (MNT) се приближава до $1 със силен импулс

Mantle (MINT) рязко се повиши, надминавайки ключовото ниво от $0.680 и поддържайки силен възходящ тренд, като се стреми към границата от $1. Въпреки отстъплението от върха от $0.8200, токена Mantle показа устойчивост.

Търгувайки се над ключовите пълзящи средни, цената на Mantle сигнализира за бичи настроения. Въпреки неотдавнашния спад на обема с 6.48% до $83.23 милиона, анализаторите са оптимистично настроени относно потенциалната цел от $1, позиционирайки Mantle като добра криптовалута за покупка.

На дневните графики Mantle демонстрира сила на пробива с прекупен RSI и бичи кросоувър на MACD. Седмичните графики демонстрират V-образен обрат, надхвърлящ 52-седмичния връх, и подчертават силното пазарно представяне.

Mantle е на път да постигне по-нататъшни печалби, като за продължаване на ралито са необходими устойчиви нива над $0.07000, каквито вече се наблюдават.

Въпреки твърденията за лошо управление на Polygon, MATIC потенциално може да достигне $1 преди края на годината

Polygon (MATIC), ключова мрежа от втори слой на Етериум, е изправена пред противоречия поради мистериозни прехвърляния на BNB токени, което поражда опасения за тайно споразумение. Нередности в управлението на токени, включително значителен трансфер на MATIC към “Binance 33”, предизвикаха разследвания.

Със седмичен спад от над 10% пазарната стабилност на Polygon е под въпрос. Възможно е да възникне потенциална краткосрочна волатилност, тъй като инвеститорите оценяват ситуацията, докато дългосрочните ефекти зависят от стъпките на Polygon за справяне с тези опасения.

Независимо от тези факти, MATIC все още е се движи по пътя да достигне $1 преди края на годината. Реалистично погледнато, настоящата цена на Polygon, която се държи стабилно над $0.7, има голям потенциал да поскъпне до $1 с течение на времето и потенциално да достигне $2, в зависимост от динамиката на пазара.

Възходът на Meme Moguls (MGLS) до $1 може да се случи тази година

С очаквана цел от $1, Meme Moguls поражда вълнение докато е в четвъртия етап на предварителната си продажба, осигурявайки си впечатляващите над $1.8 милиона. Родният токен на платформата, $MGLS, се продава бързо на цена $0.0036, обещавайки потенциал за по-високи печалби и уникални възможности за пасивен доход.

За разлика от типичната лудост около меме токените, Meme Moguls се утвърждава като дългосрочен играч. С $MGLS, служещ едновременно като валута в играта и токен за управление, се смята, че токенът внася практическа полезност на крипто пазара.

Поставяйки силен акцент върху геймплея, Meme Moguls позволява на потребителите да усъвършенстват инвестиционните си умения чрез симулирана търговия, предизвикателства и награждаващи турнири. Класацията за богатство добавя още един слои, като разпределя значителни парични награди за най-добре представилите се.

Meme Moguls също така се впуска в света на метавселена, стейкинг опции и отличителни NFT герои, затвърждавайки позицията си на интересна криптовалута за наблюдение. Тази уникална комбинация я отличава, привличайки значително внимание към пазара на меме монети като цяло.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.