НАЧАЛО Прессъобщения

Създаване на крипто богатство – 3 топ крипто монети, които може някога да превърнат $10 в $10,000 за кратко време

06.06.2024 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Създаване на крипто богатство – 3 топ крипто монети, които може някога да превърнат $10 в $10,000 за кратко време

При наличието на над 10,000 криптовалути на пазара, инвеститорите разчитат на експертен пазарен анализ при вземането на инвестиционни решения.

С масовия интерес към изкуствения интелект, AI токените като Fetch.ai (FET) се очаква да станат свидетели на масивни ралита през следващите месеци. Анализаторите избират FET сред най-добрите криптовалути за покупка преди сезона на биковете.

Също така, новият подход на Ethena (ENA) към дизайна на стабилни монети чрез синтетичния й долар USDe привлече големи инвеститори към проекта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


При друго развитие, след като през последните няколко седмици стойността му нарасна с 400%, разработчиците смятат, че KangaMoon е една от най-интересните крипто монети за наблюдение преди листването ѝ в BitMart.

Предстоящото листване на KangaMoon предизвиква масово търсене на токена

Предстоящото листване на KangaMoon предизвика масов наплив за запознанство с токена. За контекст, цената на KangaMoon се повиши с 400% през последните няколко седмици, като популярните уебсайтове за проследяване на цените на криптовалутите, CoinMarketCap и CoinGecko, включиха токена в списъка. По същество инвеститорите вече могат да изучават пазарните тенденции и да вземат инвестиционни решения. Това поставя KANG сред топ криптомонетите в радера на инвеститорите.

Междувременно други популярни борси, като Uniswap, също има шанс да листнат KANG през следващите седмици. Досега притежателите на KANG са над 10,000, като членовете на общността са по-близо до 35,000. Токенът KANG, който се продаваше на цена от $0.0050 на етап 1, сега се продава на цена от $0.025. С предстоящото листване цената на KANG може да достигне $0.5 през следващите седмици, което я прави една от най-добрите крипто монети, в които да инвестирате.

В KangaMoon целта е да се изгради жизнена общност за любителите на мемета. Преди няколко седмици KangaMoon си партнира с популярния бот RaidSharksBot, за да повиши ангажираността. Тези, които се присъединят към вълнуващите действия, имат шанс да спечелят месечна награда от $1,000.

Всичко това се съчетава, за да превърне KangaMoon в платформа за любителите на мемета. Някои анализатори смятат, че през следващите седмици KANG има капацитета да свали от власт утвърдени меме монети като Dogecoin и Shiba Inu. По този начин сега може да е най-добрият момент да насочите вниманието си към една от най-интересните меме монети на 2024 г., тъй като разработчиците на проекта предполагат, че ще направи 50Х ръст през следващите месеци.

Прогноза за цената на Fetch.ai – може ли FET да достигне $5 през юни

Fetch.ai е един от AI токените, които привлякоха огромен интерес сред китовете. Преди няколко месеца Fetch.ai заедно със SingularityNET и Ocean Protocol обявиха плановете си да пуснат токена ASI. Въпреки че токенът все още не е пуснат на пазара, цената на Fetch.ai поддържа устойчивост на пазара.

Пазарните данни показват, че цената на Fetch.ai се търгува над зоната на подкрепа от $2. Въпреки това ключовите пазарни показатели, като например обемът на търговията с Fetch.ai и пазарната капитализация, са се понижили. Някои анализатори смятат, че с оглед на сливането, което ще се случи на 13 юни, цената на Fetch.ai ще отбележи бум през следващите седмици. По този начин Fetch.ai, която ще бъде преименувана на ASI, може да достигне границата от $5 през юни.

Цената на Ethena пробива ключово ниво – предстои ли рали?

Докато крипто пазарът е свидетел на леко отстъпление, токенът Ethena се “насочва към Луната”. Токенът е поскъпнал с 40% през последната година. Приближавайки се, цената на Ethena се е повишила с 7% през последните 30 дни и с 16% през последната седмица.

Над 15 ключови пазарни индикатора на Ethena показват сигнали за покупка, като обемът на търговията с Ethena и пазарната капитализация са във възходящ тренд. Настроенията на пазара на токени са бичи, като Ethena се търгува над 50-дневната и 200-дневната SMA. Някои анализатори са оптимистично настроени, че токенът ще достигне $2 през юли. Топ експертът по криптовалути Kriss смята, че Ethena ще се върне към предишния си връх от $1.4 в краткосрочен план.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.