НАЧАЛО Прессъобщения

Съжалявате, че сте пропуснали златната крипто треска? Ето ви втори шанс!

септември 15, 2023 12:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съжалявате, че сте пропуснали златната крипто треска? Ето ви втори шанс!

Топ алткойните Neo (NEO) и Shiba Inu (SHIB) в момента показват признаци на завръщане от низходящия тренд. Neo наскоро отвори регистрациите за своя хакатон в Азиатско-тихоокеанския регион, докато Shiba Inu възобнови своя Shibarium.

Тези събития сигнализираха за повишаване на цените и на двата токена. Въпреки че новините за Neo и Shiba Inu са оптимистични, те може и да не се доближават до потенциала на VC Spectra (SPCT).

Новата DeFi монета щурмува пазара с впечатляващия си ценови скок, утвърждавайки имиджа си на един от най-добрите DeFi проекти за огромни печалби. Нека да видим защо!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) поема лидерството с висока възвръщаемост на инвестициите

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предоставя възможности за инвестиции с висок потенциал в блокчейн и финтех индустрията. Платформата предлага на потребителите примамливи стимули като тримесечни дивиденти и обратно изкупуване в зависимост от възвръщаемостта на инвестициите.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Като притежател на родния токен на VC Spectra SPCT ще получавате дивиденти по време на текущото публично предлагане на токена и ще се радвате на изключителен достъп до най-добрите ICO по време на  техните етапи на сийд и частни продажби.

В момента VC Spectra (SPCT) е в етап 3 на своята публична предварителна продажба, като се продава на цена от $0.025 за токен. Това представлява огромна възвръщаемост на инвестициите от 212.5% от цената на етап 1 от $0.008 и 127.27% от цената на етап 2 – $0.011.

Още по-добре е, че се предвижда цената на VC Spectra (SPCT) да продължи да се увеличава с всеки етап на предварителната продажба. Когато предварителната продажба навлезе в етап 4, SPCT се очаква да се нарасне до $0.033. Това означава, че всеки, който закупи SPCT на сегашната цена, ще получи 32% възвръщаемост на инвестицията.

В дългосрочен план инвеститорите на VC Spectra би трябвало да получат огромна възвръщаемост на инвестициите от 220%, когато цената на SPCT достигне $0.080 на последния етап от предварителната продажба. Това забележително движение на цената при предварителна продажба постави VC Spectra (SPCT) в списъка на 10-те най-добри алткойна, в които да инвестирате сега.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Хакатонът на Neo показва ръст в цената на NEO

Още през юли Neo отвори регистрацията за хакатона Seoul GAS Station, който е продължение на серията офлайн събития в рамките на APAC.

Целта на хакатона беше да се насърчи развитието на блокчейн технологията на Neo. Чрез събитието Neo предостави платформа за Web3 ентусиасти, които да участват в панелни дискусии и семинари и да се състезават за дял от около $1,000,000 награден фонд и безвъзмездни средства.

Поради очакваното привличане на вниманието към хакатона, експертите прогнозираха ръст на цената на NEO, която се повиши с 5%, от $6.94 на 1 септември до $7.28 на 15 септември, изпълнявайки обещанията си. Сега експертите прогнозират, че NEO ще се нарасне до $7.67 през следващите дни и ще скочи още повече до средата на октомври.

Новини за Shiba Inu: Китове трупат SHIB токени в очакване на повишение на цената

Shiba Inu (SHIB) стана свидетел на много действия след възобновяването на Shibarium на 28 август 2023 г. Въпреки че цената на токена не се е повишила след рестартирането, инвеститорите са оптимистично настроени, че това ще се случи. По този начин инвеститорите се мобилизираха да си трупат Shiba Inu (SHIB) токени.

На 12 септември 2023 г. новините за Shiba Inu разкриха, че над 29 милиарда SHIB токена са прехвърлени в анонимни портфейли, големи крипто борси и други портфейли. Това предполага, че инвеститорите купуват потапянето в очакване на рали на цените.

От момента на възобновяването на Shibarium на Shiba Inu, SHIB се търгува на червено. Между 28 август и 13 септември 2023 г. алткойнът поевтиня с 9%, от $0.00000801 до $0.00000725.

Въпреки това, поради нарастващото привличане на Shiba Inu, прогнозата за цената на SHIB показва увеличение до $0.00000795 до 12 октомври 2023 г. Това бележи увеличение на цената с 9%.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.