НАЧАЛО Алткойни

Substratum обявява нов тип крипто обмен

ноември 7, 2018 10:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Substratum обявява нов тип крипто обмен

Обменът може понастоящем да бъде разделен на две отделни категории, централизирани като Coinbase или децентрализирани като IDEX. Хибрид може да бъде на хоризонта, обаче, от основателя на Substratum.

Според PR Newswire, Substratum обяви развитието на Amplify Exchange, новата си комбинация от разпределен и децентрализиран обмени.

Тя има за цел да осигури крипто / фиат двойки за първите сто цифрови валути, когато стартира.

Борсата се предлага като лесна за използване платформа, която позволява на търговците да купуват и продават директно от своите банкови или кредитни сметки. Освен това ще бъде платежна платформа, позволяваща на потребителите да купуват и продават от търговци, приемащи крипто.

Основателят и главен изпълнителен директор на Substratum, Джъстин Табб, заяви:

Много съм развълнуван да обявя въвеждането на AMPLIFY BANK. Това беше моята визия от деня на стартирането на Substratum за изграждане на екосистема от продукти, които работят много самостоятелно, но са наистина изключителни, когато се използват заедно. С нашият Amplify Exchange искахме да дадем на всички, независимо от тяхното местоположение или крипто експертиза, възможността лесно да влизат и излизат от крипто токени и монети. Това никога не е било правено преди.

Новият обмен е третият продукт в екосистемата на Substratum, предшестван от SubstratumNode и CryptoPay. Възлите ще потвърждават транзакциите на Amplify, като позволят печалбите в AMPX и SUB tokens за тези, които ги използват.

Substratum е създаден, за да децентрализира мрежата, като елиминира цензурата, наложена от репресивните режими, като в Китай. Възлите са предназначени да предлагат съдържанието на онези, при които достъпът до интернет е ограничен, подобно на VPN. Тази технология, заедно с цял пакет от други интернет и крипто свързани неща, е бил забранен в Китай.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене