НАЧАЛО Прессъобщения

Стрийминг сензацията DeeStream (DST) се бори да засенчи печалбите на Shiba Inu (SHIB) и Bitcoin (BTC) до края на 2024 г.

13.03.2024 21:46 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стрийминг сензацията DeeStream (DST) се бори да засенчи печалбите на Shiba Inu (SHIB) и Bitcoin (BTC) до края на 2024 г.

Като един от многото конкуренти, които навлизат на динамичния пазар на развиващите се криптовалути, един такъв претендент се бори да направи голям пробив: DeeStream (DST), стрийминг феноменът, който е готов да направи революция в сектора.

Вниманието на инвеститори от цял свят към DeeStream (DST) и този единствен по рода си подход към създаването на съдържание и стрийминга е предизвикано от него.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Shiba Inu (SHIB) си поема дъх

Shiba Inu (SHIB) продължава да се консолидира под критичната зона на съпротива при $0.000037, след изключителен възход. Трудността на купувачите да пробият нивото, съчетана със задържането на равнището, може да предполага завръщане на продавачите.

Въпреки това, в краткосрочен план, ако купувачите не оспорят гореспоменатата съпротива, Shiba Inu (SHIB) може да попадне под определен натиск от продажби, който да го изтегли към важната зона на подкрепа от $0.000025. Настоящата неутрална тенденция показва, че монетата ще попадне в консолидационно действие за известен период, като ще се отвори в едната или другата посока.

Bitcoin (BTC) надминава среброто

Bitcoin (BTC) продължи да се изкачва в класацията на водещите активи по пазарна капитализация, като изпревари среброто и вече е обявена за осмата най-ценна собственост в света. Това доведе до покачване на стойността на Bitcoin (BTC) с удивителните 4% и достигане на исторически връх над $73,000 – изпреварвайки цената на среброто в едно ключово психологическо ниво.

Най-убедителната подкрепа обаче се очаква да бъде около $64,000, където се намира 20-дневната проста пълзяща средна, пише анализатор в бележка от понеделник. Тъй като Bitcoin (BTC) се фокусира върху задминаването на компанията майка на Google – Alphabet, като следваща цел, бичите настроения остават стабилни, движени от положителния импулс, породен от стартирането на спот Биткойн (BTC) ETF.

DeeStream (DST) прави революция в сектора на стрийминга

В тази разгорещена пазарна дискусия DeeStream (DST) е и реален пазарен иноватор. Предлагайки на създателитe на съдържание възможност за незабавно изтегляне на средствата си, DeeStream (DST) се превръща в играч, който иска да предостави на пазара качествена платформа

В момента DeeStream (DST) се оказва изключителна инвестиционна възможност чрез предварителната си продажба, която в момента предлага закупуване на токени на цена от едва $0.046. DeeStream (DST) има за цел да съживи производството на съдържание и овластяването на сътрудниците в екосистема, изградена върху основата на справедливо и прозрачно управление на разпределението на приходите.

Заключение

Докато Shiba Inu (SHIB) и Bitcoin (BTC) представят бичи настроения с известни колебания в курсовете си, DeeStream (DST) е нов играч, който се бори да промени сектора на стрийминга с нови възможности за монетизиране на създаденото съдържание.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.