НАЧАЛО Други

Stratis вече е сертифициран независим доставчик на софтуер на Microsoft

октомври 25, 2018 22:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Stratis вече е сертифициран независим доставчик на софтуер на Microsoft

На 24-ти октомври базираният в Лондон доставчик на блокчейн-като-услуга (BaaS) Stratis обяви, че е станал сертифициран независим доставчик на софтуер (ISV) на Microsoft.

Това сертифициране ще даде на фирмата достъп до ресурси за маркетинг и развитие, предназначени да подобрят технологията си и цялостната ефективност на бизнес операцията.

Microsoft и Stratis първоначално си партнираха през септември, когато първоначалното предлагане на монети на Stratis (ICO) бе реализирано чрез Microsoft Azure. Това бе първият случай, в който Microsoft бе домакин на ICO.

Платформата на Stratis ICO твърди, че може да издава токени само за няколко минути, като в същото време набира средства във всякакви пари, включително USD, Bitcoin, официалната криптовалута STRAT и около 50 други цифрови активи.

Платформата също така заяви, че ще прилага по-сериозни мерки за сигурност, като използва KYC протоколи за установяване на идентичността на всички потребители, филтрирайки IP адреси, за да блокира тези, използващи TOR или виртуални частни мрежи (VPN).

Изпълнителният директор Крис Тру коментира:

Употребата на платформата Stratis ICO на Azure позволява на ICO администраторите да се възползват от предимствата на предложенията на Azure PaaS, като по този начин премахват главоболията от типичните самостоятелни виртуални машини, които са твърде често срещани. Нашето решение, обвързано с Microsoft Azure, позволява на администратора на ICO да гарантира, че данните са безопасни и тяхното ICO винаги е на разположение.

Това изявление е особено важно, тъй като няколко ICO фонда, заедно с личните данни на асоциирани инвеститори, по-рано са попаднали в ръцете на хакери и злонамерени лица.

Stratis търси начин да подобри сигурността си и да гарантира, че информацията на инвеститорите е непокътната.

В допълнение към платформата за ICO, Stratis разполага и с приложението си „Stratis C # Full Node“ на Microsoft Azure. Сертифицирането за ISV ще помогне на продуктите на Stratis да се представят пред по-широка аудитория, тъй като Azure разполага със 120,000 корпоративни клиенти и 800,000 партньори в световен мащаб.

Основните бизнес операции на Stratis скоро ще се състоят в предлагането на интелигентни договори, странични вериги и Stratis DLT (разпределена леджър), която е създадена, за да осигури на по-големите институции достъп до частни блокчейн среди.

Всичките 3 функции би трябвало да дебютират в рамките на следващите няколко месеца.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене