НАЧАЛО Други

Stratis вече е сертифициран независим доставчик на софтуер на Microsoft

ОКТ. 25, 2018 22:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stratis вече е сертифициран независим доставчик на софтуер на Microsoft

На 24-ти октомври базираният в Лондон доставчик на блокчейн-като-услуга (BaaS) Stratis обяви, че е станал сертифициран независим доставчик на софтуер (ISV) на Microsoft.


Това сертифициране ще даде на фирмата достъп до ресурси за маркетинг и развитие, предназначени да подобрят технологията си и цялостната ефективност на бизнес операцията.


Microsoft и Stratis първоначално си партнираха през септември, когато първоначалното предлагане на монети на Stratis (ICO) бе реализирано чрез Microsoft Azure. Това бе първият случай, в който Microsoft бе домакин на ICO.

Платформата на Stratis ICO твърди, че може да издава токени само за няколко минути, като в същото време набира средства във всякакви пари, включително USD, Bitcoin, официалната криптовалута STRAT и около 50 други цифрови активи.

Платформата също така заяви, че ще прилага по-сериозни мерки за сигурност, като използва KYC протоколи за установяване на идентичността на всички потребители, филтрирайки IP адреси, за да блокира тези, използващи TOR или виртуални частни мрежи (VPN).

Изпълнителният директор Крис Тру коментира:

Употребата на платформата Stratis ICO на Azure позволява на ICO администраторите да се възползват от предимствата на предложенията на Azure PaaS, като по този начин премахват главоболията от типичните самостоятелни виртуални машини, които са твърде често срещани. Нашето решение, обвързано с Microsoft Azure, позволява на администратора на ICO да гарантира, че данните са безопасни и тяхното ICO винаги е на разположение.

Това изявление е особено важно, тъй като няколко ICO фонда, заедно с личните данни на асоциирани инвеститори, по-рано са попаднали в ръцете на хакери и злонамерени лица.


Stratis търси начин да подобри сигурността си и да гарантира, че информацията на инвеститорите е непокътната.


В допълнение към платформата за ICO, Stratis разполага и с приложението си "Stratis C # Full Node" на Microsoft Azure. Сертифицирането за ISV ще помогне на продуктите на Stratis да се представят пред по-широка аудитория, тъй като Azure разполага със 120,000 корпоративни клиенти и 800,000 партньори в световен мащаб.

Основните бизнес операции на Stratis скоро ще се състоят в предлагането на интелигентни договори, странични вериги и Stratis DLT (разпределена леджър), която е създадена, за да осигури на по-големите институции достъп до частни блокчейн среди.

Всичките 3 функции би трябвало да дебютират в рамките на следващите няколко месеца.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света