НАЧАЛО Други

Stratis вече е сертифициран независим доставчик на софтуер на Microsoft

ОКТ. 25, 2018 22:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stratis вече е сертифициран независим доставчик на софтуер на Microsoft

На 24-ти октомври базираният в Лондон доставчик на блокчейн-като-услуга (BaaS) Stratis обяви, че е станал сертифициран независим доставчик на софтуер (ISV) на Microsoft.

 


Това сертифициране ще даде на фирмата достъп до ресурси за маркетинг и развитие, предназначени да подобрят технологията си и цялостната ефективност на бизнес операцията.


Microsoft и Stratis първоначално си партнираха през септември, когато първоначалното предлагане на монети на Stratis (ICO) бе реализирано чрез Microsoft Azure. Това бе първият случай, в който Microsoft бе домакин на ICO.

Платформата на Stratis ICO твърди, че може да издава токени само за няколко минути, като в същото време набира средства във всякакви пари, включително USD, Bitcoin, официалната криптовалута STRAT и около 50 други цифрови активи.

Платформата също така заяви, че ще прилага по-сериозни мерки за сигурност, като използва KYC протоколи за установяване на идентичността на всички потребители, филтрирайки IP адреси, за да блокира тези, използващи TOR или виртуални частни мрежи (VPN).

Изпълнителният директор Крис Тру коментира:

Употребата на платформата Stratis ICO на Azure позволява на ICO администраторите да се възползват от предимствата на предложенията на Azure PaaS, като по този начин премахват главоболията от типичните самостоятелни виртуални машини, които са твърде често срещани. Нашето решение, обвързано с Microsoft Azure, позволява на администратора на ICO да гарантира, че данните са безопасни и тяхното ICO винаги е на разположение.

Това изявление е особено важно, тъй като няколко ICO фонда, заедно с личните данни на асоциирани инвеститори, по-рано са попаднали в ръцете на хакери и злонамерени лица.


Stratis търси начин да подобри сигурността си и да гарантира, че информацията на инвеститорите е непокътната.


В допълнение към платформата за ICO, Stratis разполага и с приложението си "Stratis C # Full Node" на Microsoft Azure. Сертифицирането за ISV ще помогне на продуктите на Stratis да се представят пред по-широка аудитория, тъй като Azure разполага със 120,000 корпоративни клиенти и 800,000 партньори в световен мащаб.

Основните бизнес операции на Stratis скоро ще се състоят в предлагането на интелигентни договори, странични вериги и Stratis DLT (разпределена леджър), която е създадена, за да осигури на по-големите институции достъп до частни блокчейн среди.

Всичките 3 функции би трябвало да дебютират в рамките на следващите няколко месеца.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Coinbase разкрива ключови детайли преди публичния си листинг

S-1 формулярът ѝ е публикуван от Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC), освобождавайки пътя за дългоочакваното му директно включване в Nasdaq. Този ход ограничава седем месечните уси...
ФЕВ. 25, 2021 16:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

Според уебсайта на Федералния резерв за банкови услуги, банката претърпя прекъсвания в своите услуги Check 21, Adjustments Check, FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct и FedLine Web Servi...
ФЕВ. 25, 2021 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света