НАЧАЛО Други

Страхът, несигурността и съмнението (FUD) са на рекордни нива на крипто пазара

май 6, 2022 12:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Страхът, несигурността и съмнението (FUD) са на рекордни нива на крипто пазара

Не всички са оптимисти, че ще видим завръщане към възходящ тренд. По-конкретно, социалният обем на призиви за “продавай ИЛИ продавам ИЛИ продадох” достига върховете си през последните няколко дни.

Всъщност, според данните от функцията за социални тенденции, споделена на 5-ти май от платформата за блокчейн и социални метрики Santiment, обемът на призивите в тази област е на рекордни стойност от началото на февруари.


Според туита:

“Крипто търговците изглежда вярват, че вчерашният ръст на цените в целия пазар е аномалия и краткото празнуване няма да продължи. 

Исторически погледнато, когато призивите за продажба на шпайковете, FUD от тълпата като този засилва аргумента за продължаващо покачване.”

FUD” е често използван технически жаргон в крипто индустрията и е акроним за чувството “страх, несигурност, съмнение” – обикновено се отнася до песимизма и паниката на участниците на пазара по отношение на близкото бъдеще.

В сравнение с това настроение, противоположните призиви – тези за “купи ИЛИ купувам ИЛИ купих” записват драматичен низходящ модел след пика на 28-ми април.

Прочети Още: Ето какво следва за Биткойн и Етериум, според нов доклад на Coinbase

Въпреки това експертите по крипто търговия са с възходящи очаквания към основните активи на пазара. Един от тях е Майкъл Ван де Поуп, който в очакване на вчерашната среща на Фед изрази убеждението си, че Биткойн може да се обърне нагоре, въпреки че мнозинството очаква низходящ импулс.

В същото време той каза също, че Етериум може да се възстанови и да направи увеличение на цената, анализирайки предишните ценови движения на токена, докато се приближава до дългоочакваното сливане, което ще отбележи прехода му към Proof-of-Stake (PoS ) механизъм.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене