НАЧАЛО Прессъобщения

Stellar (XLM) и Maker (MKR) се движат обещаващо, но VC Spectra (SPCT) може да бъде изненадата на 2023

септември 17, 2023 9:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Stellar (XLM) и Maker (MKR) се движат обещаващо, но VC Spectra (SPCT) може да бъде изненадата на 2023

Stellar (XLM) поскъпна, след като екипът публикува мистериозен туит. Междувременно цената на Maker (MKR) се повиши след обявяването на последната фаза на амбициозния план "Endgame" на MakerDAO.

И все пак, VC Spectra (SPCT) открадна наздравиците с невероятна публична предварителна продажба. Нека да проучим бъдещата възможност на тези съперници: Коя от тях може да бъде най-добрата монета, в която да инвестираме?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Екипът на Stellar се закани с важно съобщение: XLM поскъпва

През изминалата седмица цената на Stellar XLM отбеляза значителен ръст, като се увеличи с повече от 7% от 2 септември 2023 г. насам. Екипът на Stellar пускаше загадъчни туитове за пренасянето на Stellar (XLM) в “реалния свят” и за “пускането на нещо готино до 10 дни“. Е, стратегията им изглежда проработи добре и цената на XLM се покачи доста.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Туитът от 2 септември предизвика спекулации в общността на XLM относно плановете на Stellar, което доведе до рязък скок на цената. На 2 септември стойността на монетата беше $0.1116. На 3 септември цената ѝ се повиши до $0.1191. Въпреки че скокът изглежда малък, той представляваше незначително увеличение от 6.7%.

Прогноза за цената на Stellar: Някои анализатори смятат, че Stellar XLM може да тръгне по меча траектория, ако не успее да се консолидира над $0.13 през следващите дни, тъй като от средата на август XLM се търгува под $0.13. Това кара инвеститорите да се чудят дали Stellar (XLM) е криптовалута за начинаещи.

Maker (MKR) се повиши: Крайната игра се разгърна

Неотдавнашното увеличение на цената на Maker (MKR) се дължи главно на обявения на 11 септември финален етап от плана “Endgame” на MakerDAO. Основната цел на плана е да се преработи изцяло протоколът Maker (MKR) върху нов, независим блокчейн, наречен NewChain. Този ход е решаваща стъпка за подобряване на сигурността и ефективността на екосистемата Maker (MKR).

Вследствие на тази новина цената на Maker MKR се повиши умерено. След това възхитително съобщение цената на Maker MKR леко се повиши на 11 септември от $1,072 на $1081.49 , което представлява незначително увеличение от 0.9%.

Според прогнозата за Maker все още има пространство за повишение на цената. Неотдавнашната активност в обема на покупките показва, че китовете участват и очакват силно представяне през следващите месеци. Ако Maker (MKR) поддържа цена над 200-дневната ЕМА, пазарът се очаква да бъде бичи и цените може да продължат да се покачват.

VC Spectra (SPCT) постига безпрецедентни печалби в етап 3

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана платформа за управление на инвестиции, която придоби популярност благодарение на изключителната си възвръщаемост. Тя бързо се издига в класацията и скоро може да се превърне в един от водещите алткойни.

SPCT е токен, който следва стандарта BRC-20 и е създаден върху блокчейна на Биткойн. Той служи за различни цели, като децентрализирана търговия, управление на активи и плащане на такси за транзакции в платформата VC Spectra (SPCT).

Освен това VC Spectra (SPCT) наскоро обяви, че ще разпределя дивиденти на своите инвеститори по време на фазата на предварителна продажба.

Експертите посочиха, че VC Spectra (SPCT) е отбелязала изключителен растеж до момента, което я прави топ монета, в която може да инвестирате. По-конкретно, тя се е покачила с изненадващите 212.5% от цената си на етап 1 от $0.008 до цената на етап 3, която се намира на ниво от $0.025.

VC Spectra (SPCT) вече е в етап 3 на публичната предварителна продажба. На новите инвеститори се обещава невероятна 220% печалба по време на публичната предварителна продажба, когато цената достигне $0.08. Нещо повече, VC Spectra (SPCT) предлага и изключителни краткосрочни перспективи, като съвсем скоро ще се повиши до $0.033 в етап 4 на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.