НАЧАЛО Прессъобщения

Стартирането на блокчейна на DTX доминира над спада на Hedera (HBAR) и Aptos (APT)

10.05.2024 9:14 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стартирането на блокчейна на DTX доминира над спада на Hedera (HBAR) и Aptos (APT)

В условията на колебания на крипто пазара натискът от продажби тласна Hedera (HBAR) и Aptos (APT) в мечата зона. Тъй като цените на APT и HBAR наблюдават корекция, инвеститорите се насочват към нов обещаващ проект, DTX Exchange.

Докато експертите се ориентират в променливия климат, за да хвърлят малко светлина върху перспективите на цените на Aptos (APT) и HBAR, DTX Exchange разкрива нов блокчейн, подхранвайки очакванията за значителен растеж през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите губят интерес, тъй като цената на HBAR се бори да остане бича.

Hedera стана свидетел на скок до $0.15 след спекулациите за партньорство за токенизация с BlackRock; по-късно те бяха опровергани, което доведе до неотдавнашния низходящ тренд на цената на HBAR.

Според CoinMarketCap цената на HBAR е изправена пред силна съпротива, което доведе до неотдавнашната ѝ корекция до над $0.105.
Въпреки първоначалния оптимизъм, сегашното неубедително представяне на Hedera сочи към меча траектория през следващите седмици. В рамките на настоящия нестабилен климат цената на HBAR вероятно ще спадне още повече, освен ако биковете не успеят да противодействат на разпродажбата, за да запазят подкрепата над $0.1.

Може ли Aptos (APT) да се възстанови?

Представянето на Aptos (APT) през първото тримесечие вдъхна доверие, тъй като се изкачи до над $18; след корекцията си обаче не успя да преодолее достатъчно подкрепа, за да излезе от низходящата си траектория.

Цената на Aptos (APT) се понижи с над 28% през последния месец и се оттегли до над $8.8, по данни на CoinMarketCap. Въпреки че настоящите тенденции сочат мечи перспективи, обемите на търговия са нараснали с над 9%, което показва потенциален обрат през следващите седмици.

Ако биковете успеят да преодолеят достатъчно сила, за да се измъкнат от настоящата консолидация, цената на Apros (APT) може да тества отново нивото от $10, но при неуспех това може да доведе до спад на цената на токена до по-ниско ниво на съпротива.

Новият блокчейн на борсата DTX подхранва очакванията, тъй като предварителната продажба надхвърли $500,000

Задвижвана от успеха на феноменалните 2 милиона частни сийд продажби, DTX Exchange печели позиции като една от най-добрите предпродажби през 2024 г. Предлагайки изключителен потенциал за възвръщаемост на инвестициите, предварителната ѝ продажба привлича тълпи от инвеститори, като етап 2 надхвърли $520,000 само за 2 седмици.

Крайъгълният камък на нейния успех се дължи на възможностите ѝ за хибридна търговия и обявяването на нов блокчейн, който проправи пътя за бързото ѝ приемане. Чрез интегриране на централизирани и децентрализирани елементи DTX Exchange гарантира, че потребителите могат да търгуват без никакви KYC процеси.

Освен това портфейлът на DTX Exchange, който е без попечителство и несравнимите функции на 1,000Х ливъридж гарантират, че търговците могат да генерират огромна възвръщаемост, като същевременно запазват сигурността на активите си, предоставяйки контрола върху тях на потребителите.

DTX Exchange се откроява като солидна инвестиционна възможност, привличаща инвеститорите със забележителен потенциал, като водещи анализатори прогнозират масивен ръст в близост до публичното й листване. С нарастването на вълнението се очаква етап 2 да бъде разпродаден предсрочно.

Сега е най-подходящият момент да се включите в предварителната продажба, тъй като DTX токенът е наличен на ниската цена от $0.04 D в етап 2.

Заключение

Тъй като Hedera и Aptos се ориентират в настоящия пазарен спад, борсата DTX открадна светлината на прожекторите с новаторското си представяне на предварителната продажба и авангардните си функции. Нейната забележителна мащабируемост привлече огромна вълна от инвеститори, което доведе до рязко нарастване на търсенето, което вероятно ще повиши цената на токена.

Научете повече:
Разгледайте предпродажбата на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.