Home

Стартиране на крипто фючърси на Robinhood: Потенциален попътен вятър за DOGE, BONK и KANG?

05.07.2024 9:11 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стартиране на крипто фючърси на Robinhood: Потенциален попътен вятър за DOGE, BONK и KANG?

Robinhood започна да проучва потенциалното стартиране на търговия с фючърси върху криптовалути в САЩ и на европейските пазари.

Въпреки че все още няма официална дата кога ще стартират, този ход вече започна да оказва влияние върху алткойн пространството. Някои от алткойните, които потенциално биха могли да нараснат най-много в резултат на това, включват Dogecoin (DOGE), Bonk (BONK) и KangaMoon. За да видите защо това е така, ще разгледаме техните показатели на графиката поотделно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin се понижава с 5%, но може да се възстанови, подхранвана от пазарния ентусиазъм

На седмичната графика Dogecoin (DOGE) преживя низходящ ценови тренд, като се потопи с 5%. През този времеви период цената на Dogecoin наистина достигна най-високото си ниво от $0.1274, но най-ниската ѝ точка беше $0.1196.

Сега тя трябва да преодолее основната ценова бариера от $0.13, което ще подхрани растежа на криптовалутата Dogecoin през 2024 г. и нататък. В резултат на това настроенията са бичи и според прогнозата за цената на Dogecoin токенът може да завърши 2024 г. на ниво от $0.1643.

Цената на Bonk се повишава с 10% и може да достигне нов годишен връх

Bonk (BONK) надхвърли очакванията и поскъпна с 10% на двуседмичната графика, подхранван от ентусиазма относно бъдещето на меме монетите. В рамките само на изминалата седмица цената на Bonk се повиши от най-ниската точка от $0.00002161 до максималната цена от $0.0000267 и с този темп има потенциал да отбележи още по-големи печалби.

Криптовалутата Bonk също така показва бичи данни за RSI и MACD, които могат да стимулират по-нататъшен растеж. Според прогнозата за цената на Bonk тя може да приключи годината на максимална стойност от $0.000030.

KangaMoon ще се противопостави на очакванията и ще скочи 100Х през 2024 г.

KangaMoon (KANG) се очертава като разрушителна сила в пейзажа на Web3. Нейното гениално сливане на Social-Fi функционалности и завладяваща Play-to-Earn (P2E) игра представлява промяна на парадигмата в ангажирането на потребителите. В резултат на това всеки може да печели от времето, прекарано в игра, като насърчава стабилна и процъфтяваща общност, изградена върху чувството за принадлежност към щателно създадената екосистема. KangaMoon дава приоритет на максималното ангажиране на потребителите чрез щателно проектирана среда. Всеки играч може да създаде свой герой и да се ангажира с различни елементи в играта, за да печели. Този стимулиращ модел не само култивира активно участие, но и насърчава лоялна потребителска база, подготвена за експоненциален растеж при официалното пускане на играта.

Платформата допълнително стимулира ангажираността на потребителите чрез интегриране на Social-Fi функциите. Това стратегическо изпълнение възнаграждава активните членове на общността с безплатни токени, като насърчава динамичната онлайн среда.

Този фокус върху изграждането на общността вероятно допринася за впечатляващия ръст, в който вече активно участват над 32,000 потребители. За да увеличи още повече полезността за потребителите, KangaMoon наскоро стартира програма за стейкинг. Тази програма дава възможност на потребителите да използват своите авоари в KANG за допълнителни капиталови печалби, демонстрирайки ангажимента на проекта да предоставя всеобхватно и удовлетворяващо потребителско изживяване.

Токенът може да се похвали с възможност за проследяване в известни платформи като CoinGecko и CoinMarketCap, с листвания на големи борси като Uniswap и BitMart. Освен това токенът KangaMoon вече е отбелязал забележително поскъпване от 1,900% от цената на първоначалното си предлагане, което е доказателство за ранното му развитие. Финансовите анализатори остават оптимистично настроени за дългосрочните перспективи на KangaMoon, като прогнозират потенциал за допълнително 100Х увеличение на стойността.

Проектът наскоро надхвърли пазарна капитализация от $100 милиона – значителен етап, който е показателен за нарастващата привлекателност на проекта. Финансовите анализатори остават оптимистично настроени за бъдещата траектория на KangaMoon, като прогнозите сочат потенциална пазарна капитализация, надхвърляща $1 милиард до края на 2024 г., което я прави солидна криптовалута за диверсификация.

Кой алткойн може да отбележи най-голям скок?

Пътят на Robindhood към създаването на крипто фючърси може да окаже положително въздействие върху по-широкия алткойн пазар, а Dogecoin и Bonk могат да преживеят възходящ ценови тренд. По-голямата част от вниманието обаче е насочено към KangaMoon, тъй като той има потенциала да скочи 100Х и да осигури огромна възвръщаемост на инвестициите за трейдърите, които скочат в него рано.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.