Home

Standard Chartered създава бюро за търговия с криптовалути за Биткойн и Етериум – 5 DeFi монети, които да следите

26.06.2024 9:53 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Standard Chartered създава бюро за търговия с криптовалути за Биткойн и Етериум – 5 DeFi монети, които да следите

Глобалната мултинационална компания за банкови и финансови услуги Standard Chartered скоро ще въведе спот бюро за търговия с криптовалути.

Тази нова инициатива ще обслужва транзакции от веригите на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Standard Chartered е известна с инвестициите си в криптовалути и дигитални активи. С този нов проект те затвърждават позицията си на една от най-добрите финансови институции в света.

С нарастващото приемане на криптовалутата тези пет DeFi монети могат да ги последват, също така анализаторите разкриха, че тези топ токени могат да станат свидетели на рали през следващите седмици.

DeFi пазарът вече се разраства и се очаква през 2024 г. да достигне $100 милиарда. Сред списъка на експертите с DeFi монети, които да следите преди следващото пазарно рали, са Angry Pepe Fork, Avalanche, Uniswap, Stacks и Injective. Повече подробности ще намерите по-долу.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Angry Pepe Fork – най-добрата DeFi монета за инвестиране през 2024 г.

Въпреки множеството DeFi проекти, които се появяват ежедневно, малко от тях имат перспективите на Angry Pepe Fork, за която разработчиците прогнозират 20Х рали през третото тримесечие.

Подкрепена от уникалната си функция “Conquer to Earn”, Angry Pepe Fork е меме монета, базирана на Solana, която има за цел да завладее зомби меме монетите и да се наложи над тях. Това е проект, управляван от общността, който е набрал голяма популярност на DeFi пазара.

Подкрепена от своя батальон от армии, Angry Pepe Fork се бори да унищожи зомби меме монетите, причиняващи хаос в блокчейна. В замяна на проявената смелост в похода “Conquer-to-Еarn” (Завладей, за да спечелиш), хората ще станат топ членове на общността и ще получат различни награди. Членовете на екосистемата APORK се възнаграждават чрез стейкинг модела, който ще бъде пуснат още по време на предварителната продажба.

С побеждаването на повече зомби монети, APY на армията на APORK се покачва, увеличавайки печалбите на потребителите. Едва няколко дни след началото на предварителната продажба екосистемата става свидетел на масово приемане. Някои анализатори свързват бичия ѝ импулс с подхода, ръководен от общността. В рамките на няколко дни след предварителната продажба екипът е събрал над $160,000, които скоро могат да достигнат $1 милион.

Родният токен на Angry Pepe Fork, APORK, се продава за $0.014. Новите купувачи получават 10% бонус. По този начин сега може да е най-доброто време за запознанство с тази DeFi монета. Изненадващо, Angry Pepe Fork има фиксирано предлагане от 1.9 милиарда токена, което е подобно на общото предлагане на Биткойн от 21 милиона.

Avalanche – блокчейн решение за мащабируемост, сигурност и децентрализация

Avalanche (AVAX) е топ блокчейн платформа, която има за цел да разреши проблемите на мрежите, свързани с мащабируемостта, сигурността и децентрализацията, като използва своя механизъм за доказване на залог (PoS). Avalanche поддържа смарт договори за работа с няколко децентрализирани приложения на своята платформа.

AVAX е родният токен на екосистемата Avalanche и се използва за бърза и сигурна обработка на транзакции. В по-голяма степен той служи като средство, чрез което активните членове получават системни награди, а също така участват в ключови управленски решения.

Въпреки неотдавнашната пазарна корекция, цената на Avalanche постепенно напредва към фазата на възстановяване. Според Planfomo, експерт по криптовалути, Avalanche формира модел на глава и рамене, като цената на AVAX е пробила линията на врата. Ако конфигурацията се развие според очакванията, анализаторите прогнозират рали към границата от $20 до $21. Въпреки че пазарните настроения на Avalanche са мечи в унисон с казаното от Planfomo, монетата все още е интересна за наблюдение.

Uniswap – децентрализираната борса, която революционизира търговията с криптовалути

Uniswap е един от най-големите DeFI проекти в света. Той е стартиран през 2018 г. и е хостван върху блокчейна на Етериум. Пазарната капитализация на Uniswap е на стойност около $6 милиарда и заема 17-то място на пазара според CoinMarketCap. Топ DEX борсата се захранва от токена UNI, който е нейният собствен токен. Като една от топ монетите на DeFi пазара, търговците могат да я използват за извършване на различни плащания в мрежата.

Що се отнася до пазарните резултати, Uniswap е един от DeFi токените, които станаха свидетели на рали дори в разгара на пазарния спад, като за първи път от повече от година насам цената на токена надхвърли $13 наскоро. Оттогава насам обаче токените поевтиняха, борейки се да задържат подкрепата на границата от $10. Въпреки че анализаторите прогнозират възстановяване, намаляващият обем на търговията с Uniswap и пазарната капитализация са източник на безпокойство.

Техническият анализ показва, че Uniswap се търгува над 50-дневната и 200-дневната ЕМА. Други ключови пазарни показатели като RSI и MACD обаче са неутрални. Дори и при това положение анализаторите са оптимисти за скорошно рали. С нарастващия брой потребители на борсата, UNI е една от най-добрите DeFi монети, в които да инвестирате.

Stacks – най-добрата блокчейн платформа за смарт договори и DeFi

Stacks (STX) е DeFi проект, който иска да използва Биткойн, за да разгърне мощта на смарт договорите и dApps. Проектът Stack е стартиран през 2020 г. и е проектиран като решение от първи слой, което използва Биткойн като базов слой.

Токенът STX захранва връзката между Stacks и Биткойн чрез модел, познат като доказателство за прехвърляне. DeFi монетата обаче не може да се използва за публикуване на нови договори или извършване на плащания в платформата. Stacks също така използва механизъм за изгаряне, за да регулира цената на токена.

По отношение на пазарната активност обемът на търговията със Stacks е спаднал през последните няколко дни, според данни на CoinMarketCap, което показва, че притежателите удвояват стойността си. Въпреки това, докато цената на Stacks нарасна със 101% през последната година, тя потъна с 25% през последния месец.

Техническият анализ показва, че в момента Stacks се търгува под 50-дневната и 200-дневната SMA, а пазарните настроения са мечи. Дори и при това положение анализаторите я избират като една от най-добрите DeFi монети за наблюдение през 2024 г.

Injective – революция в DeFi областта с блокчейн технология от първи слой

Injective (INJ) е отлична оперативно съвместима блокчейн технология от първи слой, предназначена за изграждане на DeFi приложения. Той прави това, като предоставя стабилна инфраструктура, която позволява на разработчиците и потребителите на DeFi да бъдат по-всеобхватни в дейностите на екосистемата.

Injective използва своя уникален INJ токен в платформата. Целта на родната валута е да осигури прозрачна и ефективна платформа за търговия за всички. Токенът може да се използва и като токен за сигурност и управление. За да се намали общото предлагане на INJ токена, има дефлационен механизъм.

След като достигна границата от $52 през март, пазарното представяне на Injective оттогава насам е обезпокоително. По данни на CoinMarketCap цената на Injective е спаднала с 9% през последния месец, но преди няколко дни е нараснала с 2%. По-нататъшен поглед върху графиката на цената на Injective показва, че както пазарната капитализация, така и обемът на търговията са намалели. Някои анализатори обаче твърдят, че Injective се намира в корективна фаза. По този начин, с предстоящата бича серия, INJ се очаква да тества отново $52 ATH през третото тримесечие.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.