НАЧАЛО Прессъобщения

Standard Chartered правилно правилно прогнозира одобрението на Етериум ETF: Ето 5 от най-добрите ERC20 токена за дългосрочно държане

24.05.2024 10:01 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Standard Chartered правилно правилно прогнозира одобрението на Етериум ETF: Ето 5 от най-добрите ERC20 токена за дългосрочно държане

Британският мултинационален банков гигант Standard Chartered прогнозира, че одобрението на Ethereum ETF може да изпрати цената на алткойна към $8,000.

В резултат на това настроенията, породени от официалното одобрение на спот Етериум ETF, в проектите, базирани на ERC20, се усеща най-много вълнение, а петте, които се открояват, са KangaMoon (KANG), Render (RNDR), Mantle (MNT), Uniswap (UNI) и Arbitrum (ARB).

Топ 5 на ERC20 токените, които да следите след одобрението на Етериум ETH

KangaMoon (KANG) обединява P2E със Social-Fi, за да разшири функционалността на своя токен

KangaMoon (KANG) променя пейзажа на меме монетите, като създава нова синергия между Play-to-Earn (P2E) механиката, интеграцията на Social-Fi и родния токен KANG. Това въвеждане на иновативен триъгълник насърчава стабилна екосистема, която надхвърля ограниченията на традиционните меме монети, които често са движени от хайп, и предлага значителна функционалност, стимулирайки дългосрочния потенциал за растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Продължаващата предварителна продажба придоби голяма привлекателност за търговците, тъй като над 32,000 потребители се регистрираха за платформата, а предварителната продажба надхвърли $6.9 милиона. Анализаторите очакват тази цифра да надхвърли $7.5 милиона до края на месеца, тъй като предварителната продажба стратегически въвежда Social-Fi елементи за стимулиране на ангажираността на социалните медии преди старта, което насърчава силна основа на общността.

Това, в съчетание с функционалността на токена в P2E играта, където се дава като награда за завършване на битки и турнири, го позиционира като привлекателна инвестиционна възможност в пространството на меме монетитете.

Цената на KANG вече претърпя забележителен скок от 400%, като се повиши от $0.005 до $0.025. Настоящата предварителна продажба на бонуси предлага ограничен прозорец за придобиване на KANG на преференциална цена преди потенциалното 100Х увеличение на цената, тъй като тя вече е на върха на CoinMarketCap и CoinGecko, но скоро ще бъде регистрирана на BitMart, насърчавайки потенциален значителен растеж.

OctaneX на Render придобива голяма популярност – може ли това да стимулира по-нататъшното търсене?

Render (RNDR) се приближава към върха на своята популярност, тъй като OctaneX, технологията, която работи върху нея, беше представена на ключовото събитие на Apple. Това потенциално може да стимулира допълнително търсенето на криптовалутата Render, тъй като потребителите на Apple могат да увеличат огромното увеличение на мощността на рендиране чрез M4 чиповете.

В резултат на това цената на Render наблюдава бичи тренд на графиките и се повишава в седмична скала, като на 23 се доближи до ценовата бариера от $12 преди да се върне към $9.9 на 24 май. Въз основа на последните показатели на графиката бъдещето ѝ може да е положително, тъй като според прогнозата за цената на Render тя може да достигне $13 до края на 2024 г.

Криптовалутата Mantle разширява екосистемата какво следва?

Mantle (MNT) разширява функционалността си, тъй като на върха на нейната екосистема кацнаха крос-веригата за съобщения и истински децентрализираните възможности за взаимодействие. Чрез протокола Map Protocol оперативната съвместимост беше изведена на нови висоти, а това значително увеличи търсенето и привлекателността на криптовалутата Mantle.
Въз основа на данните от графиката цената на Mantle се насочва нагоре на седмично ниво и проби над $1, което отбеляза монументален крайъгълен камък за криптовалутата, въпреки, че се търгува за $0.99 към 24 май. Според прогнозата за цената на Mantle тя може да се повиши до $1.25 до края на 2024 г.

Uniswap на път да премине $300 милиарда обем – докъде може да стигне цената му?

Uniswap (UNI) повиши доста популярността си, тъй като историческият обем на втори слой на нейния протокол наближи $300 милиарда, позиционирайки я като най-голямата децентрализирана борса (DEX), както и Нещо повече, криптовалутата Uniswap е във възходящ тренд, тъй като седмичното ѝ представяне е добро.

През изминалата седмица цената на Uniswap се повиши с 25%, но ръстът ѝ не е приключил, тъй като тя се приближава до ценовата бариера от $10. Ако пробие над нея, тя е на път да отбележи далеч по-големи печалби, тъй като според прогнозата цената на Uniswap може да достигне $11.22 до края на 2024 г.

Цената на Arbitrum е бича след интеграцията на Farcaster

Arbitrum (ARB) обяви, че Farcaster наскоро се е интегрирал в най-голямата общност. За да отпразнува това развитие, екипът е домакин на събитието “Frame it”, което представлява “билдатон” за разработчици, които да създават фреймове върху Arbitrum с огромни награди, а това може да допринесе за увеличеното използване на криптовалутата Arbitrum и за развитието на нейната екосистема, поставяйки ARB като най-добрата криптовалута за покупка.

Въз основа на последните показатели на графиката, цената на Arbitrum се е повишила с 17% на седмично ниво и сега може да е готова да отбележи далеч по-значителен ръст. Според прогнозата за цената на Arbitrum тази криптовалута може да скочи до $1.71 до четвъртото тримесечие на 2024 г.

Заключение за най-добрите токени, базирани на ERC20

Одобрението на Етериум ETF породи голям оптимизъм в сектора, като ERC20 токените набират популярност. Въз основа на най-новите метрики на графиките е ясно, че Render, Mantle, Uniswap и Arbitrum демонстрират значителен ръст в класациите.

Най-значителни печалби отбеляза KangaMoon със своя 400% ръст на цената по време на предварителната продажба на токените си, а с навлизането на P2E пазара и уникалните си Social-Fi елементи не само може да събере над $7.5 милиона, но и да осигури интересно пътувнае на инвеститорите си. В резултат на това предварителната продажба, преминаваща през бонус етап е последната възможност за търговците да грабнат този ERC20 токен с отстъпка, преди стойността му евентуално да се покачи след пускането му на борсите.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.