НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Стейбълкойнът на Tether ще се издава на EOS блокчейн

ЮНИ. 2, 2019 12:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Стейбълкойнът на Tether ще се издава на EOS блокчейн

Tether обяви, че ще издава своя USDT стейбълкойн на EOS блокчейн в партньорство с Block.one


В изявление за пресата, Tether обяви, че EOS е следващият блокчейн, който ще издава USDT. Откъс от публикацията гласи:

Щастливи сме да обявим добавянето на EOSIO към списъка на блокчейн мрежите, които сега се поддържат от Tether.

https://twitter.com/Tether_to/status/1134498612870877184Според съобщението, компанията е разработила EOS интелигентния договор за стейбълкойна още преди добавянето на USDT към блокчейна.

Изявлението също така разкри, че по-бързата производителност на транзакциите и подобрената мащабируемост на EOS е основна част от решението на Tether да стартира стейбълкойна в мрежата им.

Още в началото на 2018 Tether актуализира от протокола Omni в мрежата на Ethereum, като се позова на по-ниски такси и по-бързи транзакции. Въпреки многобройните противоречия около компанията и Bitfinex, USDT все още остава най-широко използвания стабилен токен на пазара.


По-бързи микротранзакции и оперативна съвместимост


Коментирайки развитието, Жан-Луи ван дер Велде, главен изпълнителен директор на Tether, заяви:

Радваме се, че може да представим следващата стъпка в еволюцията на Tether. Комбинирането на потенциала на Tether и EOS IO е по-нататъшна стъпка към оперативната съвместимост на блокчейн.

А на преден план в това развитие е фантастично чувство, което още повече подчертава нашата отдаденост към съзряването на пространството на дигиталните активи.

Оперативната съвместимост с блокчейн - способността за свободно предаване на данни в различни блокчейн мрежи остава една от основните цели на възникващия дигитален пейзаж. Въпреки това, при наличието на блокчейни, използващи различни консенсусни механизми, появата на функциониращ интерфейс все още изглежда малко вероятна.

За Tether, създаването на поддръжка на USDT в основните платформи е част от усилията на компанията за подобряване на оперативната съвместимост на блокчейн.

Компанията твърди, че подобни ходове осигуряват рамка, която ще подобри скоростта и ефективността на микротранзакциите на криптовалутите.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Bitfinex изброи токена UNI

Bitfinex обяви, че добавя UNI токена, стартиран от Uniswap - базирания на Етериум децентрализиран обмен. Uniswap (UNI) is now listed on Bitfinex! Trading and withdrawals of $UNI are now available...
СЕП. 19, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP има четири предимства пред Биткойн, според анализатор

В поредица от Twitter публикации, псевдонимният крипто стратег на име CryptoWhale казва на своите 32,000 последователи защо родният актив на Ripple е на върха на неговия крипто списък. Въпреки очевид...
СЕП. 20, 2020 14:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута е един от най-подценените активи в пространството, според директора на DTC Capital

Нуун отбелязва, че протоколът Aave в момента регистрира рекордно високите си стойности по отношение на непогасения дълг и уникални заемодатели на ден. Той също така е регистрирал 440 милиона долара в ...
СЕП. 20, 2020 12:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

UNI басейните на Uniswap събраха $ 750 милиона само за 24 часа

UNI е голяма тема в момента, като предизвика скок в цената на газта, докарвайки транзакциите до четирицифрени gwei стойности в последния ден. Има наплив на хора, търсещи да вземат безплатния си U...
СЕП. 18, 2020 16:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света