НАЧАЛО Прессъобщения

Стабилността на Bitcoin тласка DTX Exchange (DTX), Ocean Protocol (OCEAN) и Fetch.ai (FET) към бичи цикъл

09.05.2024 9:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стабилността на Bitcoin тласка DTX Exchange (DTX), Ocean Protocol (OCEAN) и Fetch.ai (FET) към бичи цикъл

Траекторията на цената на Bitcoin води до бича активност в алткойн сектора. BTC се покачи от $57,000 до около $64,000 в началото на седмицата, преди да се върне към $61,500 към момента на писане на статията.

На фона на стабилността му над $61,000, дължаща се отчасти на решението на Фед да запази лихвените проценти, пазарът е свидетел на масивен приток на капитали. На фона на тези тенденции топ AI криптовалутите като Fetch.ai и Ocean Protocol може да са изправени пред ценови пробиви.

Цената на Fetch.ai (FET) демонстрира бичи тренд на фона на скок от 14%

Цената на Fetch.ai (FET) демонстрира изключителен пробив на неотдавнашното възстановяване на пазара. Поради продължаващия хайп около криптовалутите, базирани на изкуствен интелект, и тяхната функционалност, FET е сред водещите печеливши с 14% скок през последната седмица. На фона на бичи трендове Fetch.ai стана свидетел на експлозивен скок над $1.888 милиарда пазарна капитализация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Водещите анализатори са оптимистично настроени за ценовата траектория на FET. Анализът на Captain Faibik показва, че цената на FET може да демонстрира значим възходящ тренд през май. Въпреки спада в обема, бичият поход към нов исторически връх не е невъзможен за цената на FET в този пазарен цикъл.

По отношение на шорт позициите Fetch.ai е обещаващ инвестиционен избор. Търгувайки се на ниво от $2.22, цената на FET се задържа над ключовото ниво на подкрепа от $2.1. Ако натискът за покупки се засили и биковете вземат превес, FET може да надхвърли $2.8 през следващите няколко дни, като затвори поглед към следващия праг от $3.

Ocean Protocol показва пробив в цената

Ценовият импулс на Ocean Protocol (OCEAN) е подчинен на нарастващия интерес на общността към обявеното миналия месец сливане на токени на стойност $7.5 милиарда. Забележително е, че след airdrop събитието цената на OCEAN се повиши с 25% на седмичната графика, но към 9 май отразява спад от малко над 21%

Ocean Protocol е познат участник на пазара на криптовалути, базирани на изкуствен интелект.

Притокът на капитал изтласка предварителната продажба на борсата DTX над $500,000

Борсата DTX Exchange (DTX) е водеща в deFi сектора с невероятното си пазарно представяне в ранния етап на стартиране. Чрез своите уникални решения за търговия и огромни възможности за растеж хибридната платформа на DTX дава възможност на търговците да наддават в условията на нарастващо търсене. Иновативната функция на платформата за 1,000Х ливъридж е на път да промени правилата на играта в сектора на търговията.

На фона на нарастващото глобално търсене проектът надхвърли $500,000 в етап 2 на публичната предварителна продажба. С разширяващата се база от притежатели се очаква борсата да се превърне в топ избор през следващите месеци. DTX осигурява на търговците достъп до разнообразни финансови пазари, където те могат да търгуват от по-високи пазарни позиции и да капитализират с ниски инвестиции.

Ранните инвеститори могат да придобият DTX токени за $0.04, които ще нараснат до $0.06 на следващия етап от предварителната продажба. Ангажиментът на DTX към сигурността и ангажираността на потребителите го изтласква към централната сцена на сферата на търговията. Проектът обещава 25Х потенциал за растеж при стартирането си в основната мрежа, като има потенциал да надхвърли $1.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.