Home

Сривът на Биткойн под $60,000 е само временен, институционалните инвеститори изкупуват предлагането

27.06.2024 17:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сривът на Биткойн под $60,000 е само временен, институционалните инвеститори изкупуват предлагането

Биткойн (BTC) наскоро падна до под $60,000, което предизвика опасения, че това може да даде началото на масивен спад за водещата криптовалута и за по-широкия крипто пазар.

Въпреки това Марк Уонг, ръководител на отдела за търговия на HashKey OTC, предположи, че институционалните инвеститори все още са силно инвестирани в Биткойн (BTC) и крипто токени като ETFSwap (ETFS).

Институционалните инвеститори купуват RWA токени като ETFSwap (ETFS)

Уонг заяви пред медийната платформа Blockworks, че институционалните инвеститори купуват тематични монети като реални активи (Real World Assets – RWA). ETFSwap (ETFS) попада в тази категория, което предполага, че тези институционални инвеститори може да акумулират крипто токена в текущата му предварителна продажба на текущата му цена от $0.01831.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFS е родният токен на ETFSwap – инвестиционна платформа, базирана на блокчейн, която токенизира борсово търгувани фондове (ETF), които са RWA, и ги прави достъпни за търговия във веригата. По този начин платформата за търговия прави тези традиционни активи по-ликвидни и леснодостъпни.

ETFSwap (ETFS) осигурява 24/7 ликвидност за тези ETF, като позволява на потребителите да инвестират и търгуват с тях по всяко време. Институционалните инвеститори също могат да търгуват с тези ETF от всяка точка на света без ограниченията на традиционните финансови системи. Интересно е, че платформата предлага и търговия с ливъридж за тези ETF, което позволява на институционалните инвеститори да използват до 50Х ливъридж за своите сделки с ETF.

ETFSwap (ETFS) предлага и услуги за безсрочна търговия, което позволява на инвеститорите да запазят своите сделки с ETF толкова дълго, колкото желаят. Платформата за търговия също така увеличи шансовете в полза на потребителите, тъй като те вече ще разполагат с инструменти, задвижвани от изкуствен интелект (AI), за да гарантират, че са много печеливши в своите търговски начинания.

Тези AI инструменти – ETF скрийнър и ETF трамер – предоставят на потребителите на ETFSwap (ETFS) препоръки за това в какви ETF да инвестират. Тези инструменти са проектирани да се подобряват чрез събиране на данни, така че институционалните инвеститори могат да бъдат сигурни, че ще продължат да се радват само на по-добра възвръщаемост от своите сделки.

В допълнение към търговията с ETF-и, институционалните инвеститори ще имат достъп и до различни стоки в ETFSwap (ETFS) и ще могат да обменят токена ETFSwap (ETFS) за други криптовалути в напълно децентрализиран финансов режим (DeFi). DeFi платформата разполага с най-добрия удобен интерфейс, който позволява на потребителите лесно да конвертират своите ETFSwap (ETFS) токени в ETF или други криптоактиви.

Очаква се бета платформата на ETFSwap (ETFS) да стартира след 30 дни, което обяснява защо институционалните инвеститори вече инвестират сериозно в ETFS преди това събитие. Освен това те са осъзнали, че има възможност да придобият крипто токена, докато той все още се търгува на преференциална цена от $0.01831.

Институционалните инвеститори все още акумулират Биткойн (BTC)

Уонг също така заяви пред Blockworks, че институционалните инвеститори, като например семейни офиси и мениджъри на активи, все още акумулират Биткойн (BTC). Това предполага, че неотдавнашният спад на актива е временен, тъй като водещата криптовалута може да достигне нови върхове, когато повече институционални инвеститори проявят интерес към него. BTC достигна нов исторически връх (ATH) по-рано през март благодарение на спот Биткойн ETF-ите.

Наскоро обаче тези фондове отбелязаха значителни изходящи потоци, което отчасти допринесе за неотдавнашния спад на Bitcoin (BTC). Уонг предположи, че тези изходящи потоци може просто да са причинени от класическата стратегия “Продай през май и си тръгни“, която е често срещана сред институционалните инвеститори, тъй като те смятат, че пазарът се представя по-слабо през летните месеци.

Въпреки неотдавнашното слабо представяне на Биткойн (BTC), Уонг все още вярва, че флагманската криптовалута все пак ще реализира възход и би трябвало да се радва на по-добро представяне през четвъртото тримесечие на тази година. Той прогнозира, че Биткойн (BTC) може да се доближи до или да достигне $100,000 до края на годината.

Заключение относно ETFSwap (ETFS), който може да има много възможности за растеж

При положение че се предвижда индустрията на RWA да се превърне в пазар за трилиони долари, не е изненадващо, че институционалните инвеститори инвестират усилено в ETFSwap (ETFS). Крипто токенът има толкова много възможности за растеж, тъй като индустрията на RWA става все по-ценна. Подобно на институционалните инвеститори, вие също можете да решите да закупите ETFSwap (ETFS), докато все още се продава на текущата си цена.

За повече информация относно предварителната продажба на криптовалутата ETFS:

Посетете предварителната продажба на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.