НАЧАЛО Други

Средствата събрани от ICO през Q1 на 2019 са значително по-малко от предходната година

АПР. 1, 2019 10:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Средствата събрани от ICO през Q1 на 2019 са значително по-малко от предходната година

Около $118 милиона са събрани чрез ICO през първото тримесечие на 2019, което е над 58 пъти по-малко от събраната сума от същия период през 2018 - $6.9 милиарда.


Докладът на Wall Street Journal цитира данните, предоставени от ICO аналитичния уебсайт TokenData. WSJ твърди, че инвеститорите са уплашени от действията на регулаторните органи срещу несъответстващи ICO, както и от генералния мечи пазар през изминалата година.

Един от най-новите случаи беш през февруари, когато Комисията по ценни книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) обвини крипто фирмата Gladius Network, че продава нерегистрирани ценни книжа, след като компанията се представи пред Комисията.

Миналия месец, основателят на Future Perfect Ventures, Ялак Йобанпутра, заяви, че оценките на рисковия капитал също са дълбоко засегнати от мечия пазар на криптовалутите.

Неотдавнашният доклад също така разкрива, че от 2500 проекта, които TokenData проследява от 2017, само 45% успяха да съберат пари.

Освен това, WSJ също цитира TokenData, че само 15% от токените, издадени в успешни ICO, се търгуват на или над първоначалната им цена.

Статията цитира адвокат и консултант Джошуа Ашли Клейман, който заяви, че самите ICO могат да изчезнат, но пазарът на дигитални ценни книжа няма. Напоследък, така наречените предлагания на секюрити токени (STO), получиха все по-голямо внимание от страна на частния сектор и държавните регулатори в световен мащаб.

В контекста на САЩ, инвеститорите се сблъскват с регулаторна ситуация, свързана с продажбата на токени. През февруари, щатът Уайоминг издаде законопроект, свързан с блокчейн токензиацията, докато подобен закон бе приет в Делауеър през септември 2017.

Миналата седмица бе съобщено, че собственикът на стартъп, който накрая отмени своета ICO, се опитва да продаде компанията си в eBaytron g> за $ 60,000. Стартъпа, наречен “Sponsy”, е описан като проект, който е напълно готов да стартира както като ICO, така и като STO.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света