НАЧАЛО Биткойн

Square трябва да благодари на Биткойн за приходите в Q3

ноември 11, 2018 13:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Square трябва да благодари на Биткойн за приходите в Q3
Докладът на акционерите за третото тримесечие (Q3) показва, че компанията е направила 51% повече отколкото миналата година по същото време, с 68% подобрение на приходите. Продажбите на Биткойн  (BTC) съставляват 5% от приходите на Square – около $ 43 млн. USD.

Square е компания за мобилни разплащания и услуги, базирана в Сан Франциско. Те се съсредоточават върху предоставянето на платежни услуги, главно чрез използване на цифрови приложения и четци на мобилни карти. От създаването си през 2009 г. те предприемат всички стъпки, за да могат да станат едни от най-изявените процесори за обработка на плащания в биткойн.

Основното приложение на компанията, Cash App, позволява на хората да извършват транзакции с валута по електронен път и също така да инвестират в най-голямата криптовалута в света. Те осигуряват тази услуга още в края на август.

След корекция, приходите на Square за третото тримесечие възлизат на $ 431 милиона USD. Те заявиха, че коригираните цифри отразяват приспадането на разходите за транзакции с BTC. Също така обясниха причините, поради които го правят:

Приспадаме разходите на биткойн, защото считаме, че ролята ни в транзакциите е да улесним достъпа на клиентите до криптовалутата. Тъй като прилагаме малък марж на пазарната цена на биткойн, когато продаваме на клиентите, и нямаме контрол върху цената на биткойн пазара, която обикновено е нестабилна, смятаме, че приспадането на разходите е по-добро отражение на икономическите ползи, както и ефективността на компанията..tron g>.“

Square все още не предлагат други криптовалути, но ако решат да направят това, може да се очаква, още по-драстично повишение в печалбите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини