НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Square трябва да благодари на Биткойн за приходите в Q3

НОЕ. 11, 2018 13:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Square трябва да благодари на Биткойн за приходите в Q3
Докладът на акционерите за третото тримесечие (Q3) показва, че компанията е направила 51% повече отколкото миналата година по същото време, с 68% подобрение на приходите. Продажбите на Биткойн  (BTC) съставляват 5% от приходите на Square - около $ 43 млн. USD.

Square е компания за мобилни разплащания и услуги, базирана в Сан Франциско. Те се съсредоточават върху предоставянето на платежни услуги, главно чрез използване на цифрови приложения и четци на мобилни карти. От създаването си през 2009 г. те предприемат всички стъпки, за да могат да станат едни от най-изявените процесори за обработка на плащания в биткойн.

Основното приложение на компанията, Cash App, позволява на хората да извършват транзакции с валута по електронен път и също така да инвестират в най-голямата криптовалута в света. Те осигуряват тази услуга още в края на август.

След корекция, приходите на Square за третото тримесечие възлизат на $ 431 милиона USD. Те заявиха, че коригираните цифри отразяват приспадането на разходите за транзакции с BTC. Също така обясниха причините, поради които го правят:

"Приспадаме разходите на биткойн, защото считаме, че ролята ни в транзакциите е да улесним достъпа на клиентите до криптовалутата. Тъй като прилагаме малък марж на пазарната цена на биткойн, когато продаваме на клиентите, и нямаме контрол върху цената на биткойн пазара, която обикновено е нестабилна, смятаме, че приспадането на разходите е по-добро отражение на икономическите ползи, както и ефективността на компанията..tron g>."

Square все още не предлагат други криптовалути, но ако решат да направят това, може да се очаква, още по-драстично повишение в печалбите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света