НАЧАЛО Прессъобщения

Справяне с крипто сътресенията: Оптимални монети за възстановяване; Кои криптовалути си заслужават?

септември 29, 2023 13:15 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Справяне с крипто сътресенията: Оптимални монети за възстановяване; Кои криптовалути си заслужават?

Разгледайте обещаващия възход на VC Spectra (SPCT), пътуването на AAVE и мечия импулс на Axie Infinity (AXS). Коя е най-добрата криптовалута за възстановяване на загубите?

VC Spectra (SPCT) имаше впечатляваща частна продажба, при която набра $2.4 милиона, последвана от текущата ѝ публична предварителна продажба.

Междувременно криптовалутата AAVE е на изпълнено със събития пътешествие, достигайки нови върхове и дъна през 2023 г. На други места AXS на Axie Infinity е изправена пред борба с мечките.

Защо инвеститорите препоръчват SPCT, AAVE и AXS за възстановяване при низходящ мечи тренд? Разкрийте възможностите и прогнозите: Коя е най-добрата криптовалута за покупка сега?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT): Най-добрата нова криптовалута, в която да инвестирате?

VC Spectra (SPCT) привлече значително внимание, набирайки впечатляващите $2.4 милиона в частната си сийд продажба.

Понастоящем е в ход публичната предварителна продажба на VC Spectra, която предлага на всички инвеститори възможността да закупят SPCT токени. Изградена върху блокчейна на Биткойн, VC Spectra представлява обещаваща инвестиционна възможност в крипто сферата.

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който възнаграждава потребителите с тримесечни дивиденти и обратни изкупувания, като предлага достъп до свежи ICO-та и права на глас, демонстриращи реалната полезност на токена SPCT.

В момента VC Spectra (SPCT) се намира в етап 3, където SPCT достигна $0.033 поради голямото търсене. Ранните инвеститори в етап 1 и етап 2 вече реализираха значителни печалби, като възвръщаемостта им е 312.5% и 200%.

Етап 3 на публичната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) предоставя забележителна възможност за присъединяване. Експертите прогнозират 33.33% ръст до $0.044 в Етап 4 и впечатляващ 142.42% ръст до $0.080 до края на предварителната продажба, което според експертите прави SPCT една от най-добрите криптовалути за покупка.

Освен това бъдещето на токена SPCT на VC Spectra изглежда обещаващо, с амбициозна пътна карта, която включва въвеждането на иновативни функции, разширяване на нови пазари и ангажимент за непрекъснато подобряване на стойностното предложение за инвеститорите.

Преди да се потопим в бурното пътешествие на Axie Infinity, нека да проучим AAVE и да прегледаме възможните прогнози за нейната цена. Може ли някоя от тях да представлява конкуренция на SPCT?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

AAVE: Пътешествието на проекта през 2023 г. и прогнози за 2024 г.

Aave, виден играч в сферата на криптовалутните заеми, имаше доста изпълнено със събития пътуване през 2023 г. В началото на 2023 г. цената на AAVE беше $52, но до февруари достигна своя връх от приблизително $90, което представлява скок с над 70%.

Впоследствие обаче, през цялата година, стойността ѝ постоянно намаляваше, като през септември достигна около $60.

Единственото изключение от тази низходяща тенденция за AAVE се случи в средата на юли, предизвикано от въвеждането на стабилната монета GHO, когато за кратко време се наблюдаваше значителен скок в цената ѝ, довел до нивото около $81.

Подготовката на платформата за GHO, нарастващите депозити в криптовалути и усилията за повишаване на приобщаването към гласуването демонстрират нейните силни страни.

Въпреки това Aave се бори с намаляването на броя на новите потребители и свръхзависимостта от Етериум и свързаните с него продукти като обезпечение.

Появата на Seamless Protocol, форк на Aave, повдигна въпроси за потенциалното му въздействие върху пейзажа на крипто заемите.
Прогнозата за цената на AAVE през 2024 г. се разделя на два сценария.

Мечата перспектива предвижда криптовалутата AAVE да се бори да поддържа сегашните си нива, като е възможно да спадне от $60 до $55 поради намаляващия интерес на инвеститорите и прекомерната зависимост от Етериум и свързаните с него обезпечения.

Обратно, оптимистичните прогнози предполагат, че криптовалутата AAVE може да достигне $100-$120, благодарение на подобренията на платформата, увеличените депозити на криптовалута и подобренията в приобщаването на гласовете.

Axie Infinity: AXS е изправена пред меча битка

Axie Infinity (AXS) се оказва затънала в меча битка, тъй като цената на алткойна се плъзна под критичното ниво на подкрепа от $6 на 2 август 2023 г. Този спад накара дългосрочните инвеститори да излязат от позициите си в Axie Infinity (AXS).

Axie Infinity (AXS), подобно на много GameFi проекти, се сблъска с неубедително представяне през 2023 г. след рязкото покачване на цената след гейминг събитието AxiETH в Тайланд.

Значителна загриженост възниква от намаляващия брой нови потребители, които се присъединяват към екосистемата Axie Infinity. През септември цената на Axie Infinity (AXS) се колебаеше около нивото при $4.56, което показва 24% спад в цената от началото на август.

Този спад в растежа на мрежата предполага потенциална борба на AXS токените да намерят ново търсене в близко бъдеще, което засилва мечия тренд.

До края на 2023 г. Axie Infinity (AXS) може да се изправи пред предизвикателства, като потенциално може да спадне до $4.37 поради низходящия търговски канал и намаляващото доверие на инвеститорите.

Дългосрочните инвеститори губят доверие, което е отразено в спада на AXS Mean Coin Age. Този показател показва, че дългосрочните притежатели излизат от позициите си, което допълнително допринася за мечия импулс за Axie Infinity (AXS).

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.