НАЧАЛО Прессъобщения

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред "най-малката съпротива за 100x ръст", показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

Тези бичи настроения идват след необикновеното ICO на Avorak и засиления фокус върху ролята на AI в търговските и инвестиционните стратегии.

Какво е Биткойн?

Биткойн е децентрализирана дигитална валута, която не се контролира от правителства или финансови институции. Биткойн излезе на сцената през 2009 г. и постави началото на нова DeFi ера, която отвори пътя за други дигитални активи, обикновено наричани алткойни. 

Биткойн (BTC) се създава чрез добив, при който мощни компютри решават сложни математически задачи, за да валидират и записват транзакции в блокчейна. Транзакциите с Биткойн се валидират и записват в блокчейна в почти реално време. 

Тази прозрачност и сигурност гарантират, че Биткойн е надеждна и жизнеспособна алтернатива на традиционните фиатни валути. Без централен контрол Биткойн работи в мрежа от типа “peer-to-peer“, в която всеки, който има връзка с интернет, може да участва в транзакциите и дейностите по добив.

Общото предлагане на Биткойн е ограничено до 21 милиона монети. Този ограничен брой дава на Биткойн уникално стойностно предложение и допринася за репутацията му на сигурен актив и средство за съхранение на стойност.

Той е високо ценена дигитална валута с пазарна капитализация, надхвърляща 44% от общия крипто пазар. Биткойн е виден и много търсен клас активи в сферата на дигиталните активи и инвестициите. Въпреки това токенът също е обект на волатилност и се опитва да “намери почва под краката си” като останалите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Avorak AI

Тъй като много инвеститори се обръщат към сложни алгоритми и модели за машинно обучение, за да спечелят предимство пред конкурентите си, Avorak представи цялостно пакетно решение. Avorak ще разполага с чатботове, търговски ботове, генератори на изображения, създатели на съдържание и няколко други инструменти, задвижвани от AI.

Търговските ботове на Avorak улесняват процеса на търговия с криптовалути както за начинаещите, така и за опитните. Търговският бот денонощно разузнава пазарите и анализира исторически и настоящи данни, за да осигури точни сигнали за печеливша търговия. Търговският бот привлича инвеститори във всички блокчейн вериги заради безупречната си способност за прогнозиране.

Avorak Create, и Avorak Write са инструменти за генериране на изображения и текст, които се стремят към качествено, безгрешно и оригинално съдържание. Avorak Write използва предварително написана езикова банка, за да редактира и коригира текста и да гарантира, че крайният резултат е чист и неповтарящ се.

Как да намерите проекти с потенциал за 100x?

Това са проекти за дигитални активи, които имат потенциал за растеж от 100 пъти или повече. Въпреки че те съществуват, все още няма формула, която да определи коя криптовалута ще постигне такъв растеж, но много стратегии помагат да се определят потенциалните такива проекти.

Сигурен начин за попадане на 100x проект е чрез задълбочено проучване, като се анализират белите книги на проекта, пътната му карта, екипът, партньорството и общността, за да се оцени техният потенциал. Това най-вероятно ще бъде проект, който все още не е наситен на по-широкия пазар. Тези проекти може да имат висок потенциал за растеж в бъдеще. 

Проект с потенциални партньорства и интеграции се разглежда от пазара като катализатор, който вероятно ще повиши цената.

Проект като Avorak AI с иновативни технологии може да предизвика срив в индустриите или да реши проблеми в реалния свят. Тенденцията на пазара на изкуствен интелект се повишава и новите проекти, популяризиращи криптовалутата с изкуствен интелект, са потенциални “скъпоценни камъни“.

Защо Avorak AI е проект, който може да постигне 100-кратно увеличение?

Avorak AI провежда успешно ICO, което започна да чупи рекорди още при представянето си. С първоначална стойност от $0.060 в първата фаза, AVRK нарасна с 325% до $0.255 в седмата фаза.

Ранните инвеститори се радваха на бонуси с най-високите стойности от 10% до сегашните 4%. Освен това ранните инвеститори имат право на достъп до бета-версията и приоритетно стейкване. 

В стремежа си към 100-кратно увеличение Avorak AI подложи платформата си на два одита от CyberScope и SolidProof. The House Of Crypto разказа подробно как проектът на Avorak може да се окаже следващото проект, имащ потенциал да реализира 100-кратен ръст.

Заключение

Отговаряйки на въпроса как се намират проекти с потенциал за 100x, Avorak AI отговаря на описанието и много експерти като Биткойн китът и анализаторите в YouTube са съгласни с това.

Повече за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.