НАЧАЛО Други

Според Ripple, неяснотата покрай законите за крипто забавя масовото приемане

ЯНУ. 17, 2019 22:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Според Ripple, неяснотата покрай законите за крипто забавя масовото приемане

Райън Загоне, директорът на регулаторните отношения на Ripple, току-що говори на Fintech Week във Вашингтон, окръг Колумбия и се обърна към нещо, което се върти в главата на хората в криптовалутното пространство.


Той каза, че несигурността около криптовалутите е това, което пречи на големите финансови институции по света да използват XRP.

В очите на Загоне, технологията на Ripple вече осигурява всичко, което техните клиенти изискват и че XRP ще ускори процесите и ще направи транзакциите по-ефективни.

Предизвикателството за масовото приемане се връща към политиката. Политическата несигурност около някои от активите е ограничена, особено в САЩ. Говоря от името на Ripple и XRP, защото използваме този актив, заради това, че таксата за транзакция е половин цент. Де факто е безплатно. То скалира. И при това ефективно, с 1500 транзакции в секунда и почти без изразходване на енергия. Така че днес сме в момент, в който има реални решения на всички тези предизвикателства, които вече съществуват.

Според Загоне, първата стъпка е третирането на XRP като ETH и BTC. Това би означавало да се обяви, че XRP не е ценна книга. Американската SEC вече заяви, че биткойн не е ценна книга , а директорът на Corporation Finance Уилям Хинман каза, че не смята, че Етериум е ценна книга.


Аз не съм с анти-Биткойн или анти-Етериум обеждения, в никакъв случай. Мисля, че там има много голям потенциал и иновация. Но ние трябва да имаме равнопоставени условия, така че пазарът да може да избере кое искат да използват, а не да бъдат възпрепятствани от регулаторната несигурност (както е и в днешни времена).

Ripple са съдени от инвеститор, който твърди, че техният дигитален актив ( XRP ) е ценна книга и няма съмнение, че те искат да избегнат този етикет.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джими Уелс пуска на аукцион първата редакция на Уикипедия като NFT

Какво представлява това NFT? Въпреки че NFT-то се рекламира като съдържащ първата редакция на Уелс, той съдържа по-точно оригиналното състояние на уебсайта на Wikipedia."'Hello, World!' беше...
ДЕК. 7, 2021 15:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ritholtz Wealth Management и WisdomTree пускат нов крипто индекс

Наречен RWM WisdomTree Crypto Index, новият индекс се състои от 36% Биткойн, 20% Етериум и 4% от 11 други крипто-свързани актива в отделно управлявана сметка, според съобщение на компанията.Индексът с...
ДЕК. 6, 2021 19:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Индийска банка си партнира с крипто борса въпреки забраната в страната

Банковият гигант обяви, че си партнира с водещата крипто борса WazirX, която ще позволи на търговците да използват банковите услуги, за да ликвидират средствата си. Партньорството между двете страни с...
ДЕК. 7, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Едуард Сноудън отправя предупреждение за крипто гейминга

В ново интервю за Parachains, канал в YouTube, фокусиран върху Polkadot и Kusama, Сноудън казва, че е против монетизирането на гейминг платформи, които използват NFT, защото използват фалшиво усещане ...
ДЕК. 6, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света