НАЧАЛО Прессъобщения

Според анализатор тези 4 алткойна може да помогнат на портфолиото ви, когато бичият пазар започне

15.03.2024 9:15 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Според анализатор тези 4 алткойна може да помогнат на портфолиото ви, когато бичият пазар започне

Тъй като пазарите на криптовалути продължават да привличат вниманието на инвеститорите по целия свят, привлекателността на алткойните става все по-примамлива. 

Макар че Биткойн и Етериум доминират в заглавията на вестниците, опитните инвеститори често гледат отвъд мейнстрийма, за да открият скъпоценни камъни, които потенциално биха могли да се представят по-добре по време на пазарните ралита.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате четири алткойна – Retik Finance, Optimism, Arbitrum и Mantle – които според анализатор може да са многообещаващи с наближаването на следващия бичи подем.

Retik Finance (RETIK): Възползване от възможностите на DeFi сектора

Децентрализираното финансиране (DeFi) се очертава като един от най-динамичните сектори в криптовалутното пространство, предлагайки иновативни решения за отпускане на заеми, заемане и търговия без нужда от традиционни посредници. Retik Finance (RETIK) се позиционира като ключов играч в тази процъфтяваща екосистема, като може да се похвали с иновативни протоколи и стабилна инфраструктура.

Retik Finance (RETIK) привлече вниманието със своята децентрализирана платформа за отпускане и вземане на заеми, която позволява на потребителите да имат достъп до ликвидност, като същевременно получават конкурентна доходност от своите активи. 

Неотдавнашният крайъгълен камък на платформата – осигуряването на над $32 милиона общи средства – подчертава нарастващата ѝ значимост в рамките на DeFi пейзажа. Една от отличителните черти на Retik Finance е нейният ангажимент за ангажиране на общността. Чрез стратегически инициативи като подаръци и ексклузивни събития платформата насърчава активното участие на своята потребителска база, укрепвайки доверието на инвеститорите и стимулирайки растежа. 

С ралито на Биткойн, което подбужда по-широкия крипто пазар, иновативният подход на Retik Finance към DeFi я позиционира като основен претендент за значителни печалби в предстоящия бичи период. Освен това завършването на строг одит от Certik – реномирана компания за сигурност на блокчейн – повишава доверието в платформата и вдъхва увереност на инвеститорите.

Optimism (OP): Мащабиране на бъдещето на Ethereum

Тъй като Ethereum се бори с предизвикателствата на мащабируемостта, решенията от втори слой (L2) се очертават като важен компонент от еволюцията на мрежата. Със своите възможности за почти мигновени транzакции и рентабилни валидации Optimism решава дългогодишни проблеми като претоварването на мрежата и високите такси за газ. Разнообразната екосистема от децентрализирани приложения (dApps) на платформата обхваща сектори, вариращи от DeFi до NFT пазари, подчертавайки нейната гъвкавост и потенциал за растеж. Родният токен на Optimism, OP, заема позицията на втората по големина L2 платформа по обща заключена стойност (TVL), което допълнително затвърждава позицията ѝ на могъща сила в пейзажа на мащабиране на Ethereum. 

Въпреки неотдавнашните колебания в цената, OP остава в добра позиция да се повиши, тъй като Ethereum се подготвя за официалното пускане на ъпгрейда Dencun, което може да окаже значително въздействие върху проектите от втори слой и техния принос към по-широката екосистема на мрежата.

Arbitrum (ARB): Пионер в областта на децентрализираните приложения

Arbitrum (ARB) си спечели звездна репутация на водеща платформа за стартиране на нови децентрализирани приложения (dApp), като може да се похвали с първокласни показатели и е водеща както по TVL, така и по обем на транзакциите. Arbitrum е домакин на разнообразна екосистема от DApps, обхващаща различни сектори, включително DeFi, NFT пазари и игри от типа “play-to-earn”. Нейният ангажимент към децентрализацията и сигурността, съчетан с впечатляваща мащабируемост, бележи Arbitrum като ключов играч в L2 пейзажа. Макар че последните колебания в цените може да са потиснали настроенията на инвеститорите, непрекъснатите иновации и устойчивостта на Arbitrum я позиционират благоприятно за предстоящия бичи поход. 

Mantle (MNT): Подобряване на екосистемата на Ethereum

Мрежата Mantle се очертава като убедителен претендент сред проектите от L2, които са готови да бъдат повлияни от ъпгрейда на Ethereum – Dencun. Позиционирана като иновативно решение, Mantle се фокусира върху оптимизирането на мащабируемостта, сигурността и използваемостта в рамките на екосистемата на Ethereum. С над $1.5 милиарда от ETH, стейкнат като mETH (Mantle Staked ETH), Mantle се нарежда на трето място по големина сред дериватите за ликвиден стейкинг (LSD) след Lido и RocketPool. Нейният ангажимент към децентрализацията и стабилните мерки за сигурност позиционират Mantle като ключов играч в развиващия се пейзаж на Ethereum. 

С разгръщането на Dencun напредъкът на Mantle ще предложи ценна информация за това как проектите от втори слой се адаптират към промените в мрежата и допринасят за по-широката екосистема на Ethereum. Със силни сигнали за бичи растеж и потенциал за значителни печалби, Mantle може да представлява убедително допълнение към портфейлите на инвеститорите с наближаването на бичия период.

Заключение

В заключение, четирите алткойна – Retik Finance, Optimism, Arbitrum и Mantle – представляват убедителни инвестиционни възможности, тъй като пазарът на криптовалути навлиза в нова фаза на растеж. С иновативни решения, стабилна ангажираност на общността и стратегическо позициониране в съответните сектори, тези алткойни може да са готови да процъфтяват по време на предстоящия бичи ръст. 

Инвеститорите, които искат да диверсифицират портфейлите си и да се възползват от потенциалните печалби, предлагани от децентрализираните финансови решения (DeFi) и решенията от втори слой, трябва да обмислят включването на тези алткойни. Тъй като пазарът продължава да се развива, тези проекти стоят като фар на иновациите, движейки напред приемането и функционалността на блокчейн технологията в глобалния финансов пейзаж.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.