НАЧАЛО Прессъобщения

Sponge V2 мина $10 милиона в стейкнати токена, 900% APY очакват Polygon стейкърите

22.02.2024 20:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Sponge V2 мина $10 милиона в стейкнати токена, 900% APY очакват Polygon стейкърите

Вчера $SPONGE успя да премине “бариерата” от $10 милиона в стейкнати токена, с което си спечели огромното доверие на крипто общността.

Много анализатори следят изкъсо Sponge V2, който може да предложи едни от най-големите награди в крипто стейкинг пространството, но за тях ще стане дума малко по-късно.

В статията ще ви покажем докъде е стигнал в развитието си $SPONGE, както и ще видим колко средства се инвестират в проекта (и колко токени могат да се закупят).

Посетете Sponge V2

Sponge V2 накратко

Sponge V2 е прекият наследник на Sponge, който успя буквално да взриви мрежата и паралелно с Pepe, който изригна миналата година и скочи с 210 пъти, Sponge беше малко по-скромен – “само” с около 100 пъти.

В последствие токенът понижи цената си, разбира се, като от екипа бяха доста развълнувани от резултатите и печалбите на някои инвеститори, но все пак целта не беше краткосрочен скок, което е нетипичното за всяка меме криптовалута, а по-скоро солиден растеж.

Затова и в Sponge V2 са планирани устойчиви механизми за развитие на проекта, който ще стъпи на солидни основи и екип, но ще бъде много по-балансиран, за да се предотвратят големи корекции.

Ще се пусне крипто игра, за да има употреба на $SPONGEV2 токените, а освен това предполагаемо стейкинг пулът прави инвестицията добра възможност.

Какви са стейкинг наградите на Sponge V2?

Стейкинг наградите на Sponge V2 привличат значително внимание сред крипто инвеститорите, особено с оглед на впечатляващите проценти на годишна доходност (APY) и високия обем на стейкнати токени. Вече над 8.5 милиарда токена са стейкнати в системата, което представлява почти 85% от общия брой токени и подчертава доверието и ангажираността на общността към проекта.

За тези, които предпочитат Ethereum мрежата, стейкинг наградите достигат до 189% APY, което предлага солиден пасивен доход. Въпреки това, истинската звезда сред стейкинг опциите е Polygon веригата, където наградите скачат до впечатляващите 911% APY. Такъв висок процент прави Sponge V2 една от най-атрактивните възможности за стейкинг на пазара, предлагайки на инвеститорите потенциал за значително увеличение на техния капитал чрез пасивен доход.

Трудно е да се намерят други криптовалути, които да предлагат подобни или по-високи стейкинг награди, което поставя Sponge V2 в уникална позиция на пазара. Тази висока доходност, комбинирана със силната ангажираност на общността и внушителния обем на стейкнати токени, укрепва репутацията на Sponge V2 като една от най-перспективните криптовалути за инвеститорите, търсещи пасивен доход от криптовалути.

Посетете Sponge V2

Колко да инвестирам в Sponge V2?

Средната инвестиция в Sponge V2 е доста голяма, като има инвеститори, които вкарват и над $1,000. Към момента на писане на статията малко 96,000 $SPONGEV2 токена струват $100, като могат да бъдат закупени с Ethereum, USDT или Polygon.

За разлика от повечето нови криптовалути, при Sponge V2 някои инвеститори се възползват от щедрия стейкинг пул, тъй като 900% APY може да донесе огромна печалба в дългосрочен план.

Пример: Ако се купи $SPONGEV2 за 1,000 лева, то вашите активи предполагаемо може да са оценени на 10,000 лева след една година – ако всичко върви по план, както с пазара, така и със самия проект.

Дори един ръст от 40-50% на цената (а някои анализатори очакват и до 5-6 пъти увеличение, особено след Биткойн халвинга), дадена инвестиция вече може евентуално да се оцени на 14-15К лева.

Как да закупя Sponge V2?

Ако вече сте убедени, че това е токенът за вас, то можете да закупите криптовалутата в няколко прости стъпки.

  1. Посетете сайта на Sponge V2
  2. Свържете своя крипто портфейл с този на Sponge V2
  3. Закупете токени с Polygon ($MATIC е добър избор, защото е много по-изгоден), Ethereum или USDT
  4. Стейкнете своите токени в пула.

Посетете Sponge V2


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Цялата информация в статията трябва да бъде проучена подобрно, преди да се вземат каквито и да е решения. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech събра $3.8 милиона и потенциалът за растеж от 1,200% засенчват възстановяването на Solana и Dogecoin

На волатилния пазар на криптовалути възходът и падението на оценките на алткойните често отразяват по-широките пазарни настроения и специфичните технологични постижения. Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE), два познати алткойна в пространството, наскоро претърпяха значителен спад на цените – съответно 20% и 21% през последната седмица.

16.04.2024 10:53 4 мин. четене

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

16.04.2024 10:33 6 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

16.04.2024 9:50 5 мин. четене

С напредването на втори етап на предпродажбата на Deestream, инвеститорите на Aave & Beam са нетърпеливи да участват за потенциалната печалба

Използвайки трансформиращите възможности на блокчейн технологията, DeeStream представя новаторска концепция, която е готова да промени динамиката на стрийминг екосистемата. 

16.04.2024 9:40 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.