НАЧАЛО Прессъобщения

Списък на Ethereum (ETH) милионер с 3 от най-добрите монети за начинаещи през 2024 г: Pepe Coin (PEPE), Polygon (MATIC), Retik Finance (RETIK)

06.06.2024 8:20 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Списък на Ethereum (ETH) милионер с 3 от най-добрите монети за начинаещи през 2024 г: Pepe Coin (PEPE), Polygon (MATIC), Retik Finance (RETIK)

Криптовалутите се превърнаха от нишов дигитален куриоз в голям финансов феномен, привличайки както опитни инвеститори, така и любопитни начинаещи.

С водещата роля на Етериум (ETH) като една от най-значимите платформи, много Етериум милионери сега споделят своите прозрения за следващите големи възможности в крипто пространството.

За начинаещите, които искат да се потопят в света на дигиталните валути, през 2024 г. се открояват три монети: Pepe Coin (PEPE), Polygon (MATIC) и Retik Finance (RETIK). Всяка от тези монети предлага уникални предимства и потенциал за растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Pepe Coin (PEPE): Сензацията на меме монетите

Pepe Coin (PEPE) е меме монета, която бързо придоби известност след пускането си в средата на април 2023 г. Вдъхновена от мемето “Pepe the Frog”, PEPE използва установена интернет общност, за да стимулира своята популярност. Въпреки че проектът твърди, че няма функционалност или известен екип и е създаден единствено за забавление, пазарните му резултати разказват друга история.

Скоро след стартирането си PEPE отбеляза бързо увеличение на стойността си. Пазарната му капитализация надхвърли $420 милиона в рамките на три седмици, осигурявайки му място сред 100-те най-големи монети по обща пазарна капитализация по това време. Този ръст беше значително стимулиран от листването ѝ на известни крипто борси като KuCoin, което увеличи нейната достъпност и възможности за търговия. Към 5 юни 2024 г. пазарната капитализация на Pepe се е покачила до над $6.11 милиарда, което представлява поразителен ръст от над 12,000% от създаването ѝ и над 832% само през последния месец.

Техническите индикатори показват бичи настроения с индекс на страха и алчността от 72 (алчност). PEPE регистрира 19/30 (63%) зелени дни с 27% волатилност на цената през последните 30 дни, което предполага, че сега е добър момент за покупка на Pepe Coin.

Проектът PEPE включва функции като Pepe Bridge, който свързва Ethereum, BNB Chain и Arbitrum, улеснявайки лесното прехвърляне на PEPE токени в тези мрежи. Освен това механизми като стейкинг и система за преразпределение възнаграждават дългосрочните притежатели и допринасят за ценовата стабилност на токена. Тази комбинация от модерен маркетинг, културен резонанс и ангажираност на общността позиционира PEPE като забележителен играч сред мемо монетите.

Polygon (MATIC): Решението за мащабируемост

Polygon (MATIC), по-рано известна като Matic Network, се наложи като водещо решение за мащабиране на втори слой за мрежата на Ethereum.

Тъй като екосистемата на Ethereum продължава да се разраства, претоварването на мрежата се превърна в належащ проблем, водещ до високи такси за газ и по-бавно време за транзакции. MATIC има за цел да облекчи тези проблеми, като предостави мащабируема и ефективна платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори. Като използва технологията на втори слой, Polygon предлага по-бързи скорости на транзакциите и значително по-ниски такси в сравнение с основната мрежа на Ethereum.

Нейната оперативна съвместимост с Ethereum позволява на разработчиците безпроблемно да пренасят своите съществуващи Ethereum dApps към мрежата Polygon, което повишава цялостната използваемост на екосистемата Polygon. Тази оперативна съвместимост привлича разработчиците, които се стремят да изграждат мащабируеми и рентабилни решения.

Със силни основи и разрастваща се екосистема Polygon представлява привлекателна инвестиционна възможност. Техническите индикатори също показват бичи настроения с индекс на страха и алчността от 72 (алчност). Polygon регистрира 17/30 (63%) зелени дни с 3.59% ценова волатилност през последните 30 дни, което прави момента подходящ за покупка на Polygon.

Retik Finance (RETIK): Мост между крипто и традиционните финанси

Retik Finance (RETIK) е революционен блокчейн проект, който се стреми да преодолее пропастта между света на криптовалутите и традиционните фиатни финанси. В бързо развиващия се финансов пейзаж, в който криптовалутите набраха значителна популярност, Retik Finance има за цел да предостави на физически лица, предприятия, институции и правителства безпроблемен интерфейс за извършване на финансови транзакции в двете сфери.

Кампанията за предварителна продажба на Retik Finance беше изключително успешна, демонстрирайки доверието на инвеститорите във визията и потенциала на проекта. Проведена на десет етапа, предварителната продажба събра зашеметяващите $32,050,000, надхвърляйки първоначалните очаквания. Този успех може да се отдаде на силните основи на Retik Finance, иновативните продуктови предложения и стратегическите маркетингови усилия. Неотдавнашното пускане на Retik Finance (RETIK) на множество централизирани борси отбеляза значителен етап.

В рамките на няколко часа след дебюта пазарната капитализация на RETIK се покачи до почти $3 милиарда, а цената на токена достигна исторически максимум от $3, което представлява 20Х увеличение спрямо цената на стартиране и 100Х увеличение спрямо първия етап на предварителната продажба. Това разширяване повишава ликвидността, увеличава достъпността и улеснява безпроблемното включване на нови потребители. Retik Finance има за цел да преодолее пропастта между DeFi и традиционното финансиране, като се листва на известни централизирани борси. Предоставянето на потребителите на познати и надеждни интерфейси за търговия намалява бариерите за навлизане и ускорява приемането на децентрализираните финансови услуги в световен мащаб. Според разработчиците на проекта стойността на RETIK може се покачи до $8 до края на 2024 г.

Заключение

За начинаещите, които искат да инвестират в криптовалути през 2024 г., Pepe Coin (PEPE), Polygon (MATIC) и Retik Finance (RETIK) предлагат убедителни възможности. Атрактивните предложения и иновативните функции на PEPE я правят отличаваща се меме монета, докато решенията за мащабируемост на Polygon решават критични проблеми в мрежата на Ethereum. Усилията на Retik Finance да преодолее пропастта между крипто и традиционните финанси го позиционират като революционен проект със значителен потенциал за растеж. Всяка от тези монети представя уникални предимства и перспективи за растеж, което ги прави отличен избор за нови инвеститори, които искат да навлязат в динамичния свят на криптовалутите.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Анализатор идентифицира 3 алткойна с по-голям потенциал за създаване на милионери от Shiba Inu (SHIB) през 2024 г.; последният наскоро отбеляза 2,000% скок

Инвеститорите в криптовалути винаги са в търсене на следващото голямо нещо, надявайки се да забогатеят със следващата история на успеха, подобна на Shiba Inu (SHIB).

14.06.2024 11:33 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.