Home

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
18.06.2024 12:01 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

Въпреки това един нов претендент, Furrever Token, предизвиква вълнение с рефералната си програма. В тази статия се разглежда как се сравняват тези три криптовалути и с какво Furrever Token се откроява на крипто пазара.

Прогноза за цената на Shiba Inu за юни

Към настоящия момент Shiba Inu се разменя около контролната стойност от $0.000018 в понеделник и се е понижила с около 2.5% в рамките на дневния обмен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като цяло SHIB се движи в сравнително тесен диапазон в продължение на близо два месеца с малки или никакви скокове. Токенът на тема куче се е покачи с около 280% през първото тримесечие на 2024 г. покрай халвинга на Bitcoin.

Във всеки случай през второто тримесечие на 2024 г. Shiba Inu загуби близо 40% от стойността си. Дали SHIB ще се прави със загубите си и ще започне да се покачва в рамките на индексите до края на този месец?

Във всеки случай няма гаранция, че Shiba Inu може да поскъпне с 30% и да достигне $0.00002764 на 30 юни 2024 г. Световните макроикономически компоненти също могат да доведат до подпомогнат
негативните движения на криптовалутите.

Към момента на писане на статията Shiba Inu се търгува на цена от $0.00002026 и се понижи с близо 10% в рамките на последите 24 часа. Освен това SHIB е спаднала с около 77% от историческия си връх, достигнат при $0.00008616, до който достигна през октомври 2021 г.

Solana обновява плащанията с Shopify

Solana Pay разшири плъгина си за Shopify, като в момента позволява използването на над 100 криптовалути. Това подобрение, насърчено от Helio, предлага на продавачите децентрализирана схема за разплащане с намалени разходи, като отчита трансформация в реално време към стабилни монети като USDC, EURC, PYUSD и USDY. Плъгинът координира милиони търговци в криптотърговията, като прави крачки напред в участието в разплащанията, програмите за надеждност и Web3 акцентите.

С конкурентни разходи за обмен от 0.75% и включване чрез таблото за управление на Helio, Solana Pay рационализира масовото усвояване на крипто разплащания, като прави обмена по-бърз и по-адаптивен за потребителите на Shopify.

Furrever Token революционизира пространството на меме монетите с 10% реферални бонуси и чар на тема дигитални котки

Furrever Token (FURR) възприема разнообразен подход, като революционизира пространството на меме монетите със своята иновативна и реферална програма. Планирана да влее в крипто сектора огромна доза чар, платформата на Furrever Token предлага възхитително участие на потребителите, съсредоточено около изображения на котешка тематика и ангажираност, водена от общността. Модерната реферална програма позволява на потребителите да получат 10% във FURR токени за всеки депозит, направен чрез тяхната индивидуална реферална връзка, което създава невероятна възможност за пасивен доход. Тази рамка не само стимулира потребителите, а освен това култивира естественото развитие на общността.

Предварителната продажба на Furrever Token до момента е събрала над $1.3 милиона, като към момента предприятието е в етап 9 и се очаква да достигне $1.9 милиона. Токенът, оценен на $0.000732 с потенциал за до 15Х възвръщаемост, представлява убедителна възможност за спекулация. Спонсориран от цялостен одит от Securi Lab, Furrever Token гарантира сигурен и надежден етап за своите клиенти. Ръководството на проекта включва прогресираща интеграция на стикери с дигитални котки и енергизиращи бъдещи развития.

Не пропускайте възможността да включите Furrever Token в портфолиото си. Посетете www.furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да станете част от този енергичен проект.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.