НАЧАЛО Прессъобщения

Спекулации в крипто общността: VC Spectra привлича вниманието на ключови играчи на фона на случващото се при Ethereum и Polkadot

септември 22, 2023 14:52 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спекулации в крипто общността: VC Spectra привлича вниманието на ключови играчи на фона на случващото се при Ethereum и Polkadot

Забележителният спад на Ethereum (ETH), белязан от спада на китовите адреси до 5-годишно дъно и интеграцията на USDC и Polkadot (DOT) създават вълнение в крипто сектора.

На фона на това VC Spectra (SPCT) се очертава като бързо издигащ се претендент, който има за цел да преосмисли инвестиционния наратив. 

Тъй като битката се засилва, възниква въпроса кои може да са най-добрите алткойни, в които да инвестирате? 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) блести с невероятна възвръщаемост на инвестициите

Възходът на криптовалутите и блокчейн технологиите превърна VC Spectra (SPCT) във фокусна точка в инвестиционния пейзаж. Нейната прецизност при идентифицирането на проекти с висок потенциал в рамките на конкретни вертикали гарантира целенасочен подход.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


VC Spectra (SPCT) предлага възможности за ранни инвестиции в Web3 стартъпи и наставлява основните екипи на своите портфейлни предприятия. Този двоен подход гарантира, че стартиращите предприятия са правилно финансирани и ръководени, което увеличава шансовете им за успех. Отличителна черта на VC Spectra е акцентът върху новите ICO, които съответстват на тяхната визия. 

Като BRC-20 токен, изграден върху блокчейна на Биткойн, SPCT е дефлационен, което предполага потенциален ръст на стойността поради намаляващото обращение с течение на времето. От ексклузивен достъп до нови ICO на блокчейн проекти и право на глас при вземането на решения, до впечатляваща възвръщаемост, наблюдавана от ранните инвеститори, VC Spectra (SPCT) обещава цялостно и удовлетворяващо инвестиционно преживяване. 

Ранните инвеститори реализираха забележителни печалби, тъй като VC Spectra (SPCT) сега е на етап 3 от публичната си предварителна продажба на цена $0.033. Онези, които се впуснаха в проекта по време на етап 2, са реализирали печалби от 200%. 

Освен това новите инвеститори, които се присъединят към проекта при настоящата ценова точка могат да очакват 142.42% скок, ако SPCT достигне границата от $0.080, когато токенът бъде листнат на различни борси. Ако всичко се развие по план, то ранните инвеститори от етап 1 ще се радват на 900% или 10-кратна възвръщаемост на инвестициите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Ще успее ли VC Spectra (SPCT) да изпревари Ethereum (ETH)?

Една от 5-те най-големи криптовалути, Ethereum (ETH), влезе в заглавията на вестниците през ноември 2021 г., като достигна исторически връх от $4,891. Неотдавнашната динамика обаче подтикна дискусиите около прогнозата за цената на Ethereum през 2030 г. 

През септември 2023 г. адресите с над 1,000 ETH спаднаха до 5-годишно дъно, което показва, че дългосрочните притежатели на ETH продават.

Тази тенденция се засили, когато един Ethereum (ETH) портфейл, неактивен от четири години, ликвидира всичките си ETH токени на стойност $4.81 милиона. При такова развитие на събитията въпросът “Трябва ли да купя Етериум?” придобива значимост сред инвеститорите. Прогнозата за цената на Ethereum за 2030г, повлияна от миналите резултати и стратегическите действия на ETH, е гореща тема.

Някои анализатори прогнозират, че цената на Ethereum през 2030 г. ще бъде между $7,000 и $12,000, като мнозина клонят към $9,500. Това предполага потенциално повишение на ETH с 475.75% от септемврийската цена, колебаеща се около $1,650.

Обратно, VC Spectra (SPCT) предлага примамливи перспективи, с възможен скок от 900% от цената на предварителната продажба на етап 1, което предизвиква любопитство за нейното бъдеще в сравнение с Ethereum (ETH).

Ще се наложи ли Polkadot (DOT) пред доминацията на VC Spectra?

През септември Circle, една от водещите DeFi компании, въведе Polkadot USDC в мрежата Polkadot (DOT), предоставяйки стабилна монета, подкрепена от долара, която може да се изкупува в съотношение 1:1 с щатския долар. 

Емитирана в хъба за активи на Polkadot (DOT), монетата позволява лесно прехвърляне на средства в рамките на екосистемата DOT. Въпреки това само USDC от този хъб се поддържат от инструментите на Circle.

След новината инвеститорите проявиха любопитство към прогнозата за цената на Polkadot 2030, като целят да разберат накъде може да се насочи DOT. С тази положителна новина прогнозата за цената на Polkadot за 2030 г. предлага оптимистична перспектива. 

Прогнозата за цената на Polkadot за 2030 г. предвижда, че цената на DOT може да се колебае между $20 и $30. Ако Polkadot (DOT) достигне средната стойност от $25 от тази прогноза, това би представлявало изумителна печалба от 525% за DOT спрямо цената на токена от 22 септември. Въпреки това VC Spectra (SPCT) все още води в надпреварата с DOT, отбелязвайки 900% ръст за ранните си инвеститори.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.