НАЧАЛО Прессъобщения

Спадът на Solana (SOL) предизвиква спекулации: Раздаването на $20,000 във Furrever Token открадна светлината на прожекторите от Shiba Inu

11.05.2024 8:31 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спадът на Solana (SOL) предизвиква спекулации: Раздаването на $20,000 във Furrever Token открадна светлината на прожекторите от Shiba Inu

Тъй като Solana претърпя спад, пазарът на криптовалути гъмжи от спекулации относно въздействието й върху други токени като Shiba Inu и Furrever Token.

Въпреки че спадът на Solana повдига въпроси за съдбата на неговите конкуренти, като популярния Shiba Inu, всички погледи са насочени към Furrever Token, който наскоро обяви променящо играта раздаване на $20,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този неочакван ход от Furrever Token добавя интригуващ обрат към динамиката на пазара, примамвайки инвеститорите и разпалвайки конкуренцията в крипто пространството.

Пътуването на Solana е като влакче в увеселителен парк: Анализ на скорошния спад на цените и неговото въздействие

Solana (SOL) се търгува на около $142.34, отбелязвайки лек спад от малко над 2% за последните 24 часа. Внезапният спад в цената на Solana с 5% за един ден, дължащ се на притесненията на FTX относно продажбата на токени, предизвика тревога сред търговците, като приблизително $125 милиона са изложени на риск от ликвидации, ако цената не успее да се възстанови бързо. Данните от CoinGlass разкриват значителен спад от 40% в откритият интерес (OI) на Solana през последните 30 дни, падайки рязко до $1.78 милиарда на 9 май.

Такива резки спадове в OI обикновено показват несигурност на търговците относно траекторията на криптовалутата, което води до намаляване на дългите позиции. Въпреки това е изключително важно да се отбележи скорошната тенденция на Solana за бързо възстановяване от спадове. Ако историята се повтори, късите позиции, които възлизат на над $100 милиона, могат да бъдат изложени на риск, ако цената на Solana скочи с 5% до $157.

Неотдавнашната турбуленция в цената на Solana може да се отдаде и на съобщението от FTX, което показва достатъчно средства за възстановяване на разходите на жертвите след разпродажба на активи в същия ден. Със значителни SOL монети, държани от затруднената борса, това развитие съвпадна с отслабване на настроенията на пазара на криптовалута, отразено в понижение с 13 пункта на индекса на страха и алчността до 54 на 9 май.

Освен това, появяващите се прозрения за продължаващата конкуренция между Solana и Етериум биха могли значително да повлияят на динамиката на цената на Solana. Доклад на Cointelegraph от 8 май предполага, че мрежата на Solana потенциално надминава таксите за транзакции на Етериум, което отслабва сценария на Solana срещу ETH. Освен това общата икономическа стойност на Solana от $2.8 милиона на 7 май, много близка до $3.1 милиона на Етериум, засилва съперничеството между двете платформи.

Пътят на Shiba Inu към възстановяване: Анализиране на ценовите прогнози и пазарните тенденции

Shiba Inu (SHIB) в момента се търгува на около $0.00002259, отбелязвайки лек спад от близо 1% от вчера. Последните анализи от крипто борсата Changelly и множество AI роботи прогнозират потенциален скок за Shiba Inu да достигне $0.0194.

След като претърпя спад от 20% от 23 април до края на месеца, Shiba Inu се стреми да възстанови загубите, понесени по време на предишния спад на пазара. Въпреки спада на стойността от 27.16% през целия април, месец май започна с възходяща траектория, регистрирайки увеличение от 9.16% за по-малко от седмица.

Усилията за възстановяване на Shiba Inu са подкрепени от по-широко облекчение на пазара, подкрепено от нарастващата сила на Биткойн. Възстановяването към предишните си върхове обаче среща съпротива, като SHIB среща лек спад, след като надмина 20-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) при $0.0002428 на 4 май.

Някои прогнози предполагат, че Shiba Inu може да затвори май точно под рекордния си връх от $0.00008845, отразявайки 247% увеличение от текущата му цена и отразявайки доминиращите възходящи настроения около меме монетите.

Освен това анализаторите в Changelly задържат дръзките ценови цели за бъдещи дати. Прогнозите предполагат, че Shiba Inu може да достигне $0.000102 до декември 2027 г., като следващите етапи през януари 2040 г. и юли 2040 г. потенциално водят до максимална прогнозирана цена от $0.0103. Тези прогнози показват амбициозната траектория, предвидена за Shiba Inu, като подчертават потенциала му да достигне нови висоти на пазара на криптовалути.

Furrever Token (FURR): Изгряващата звезда и най-добрият конкурент на Shiba Inu (SHIB)

Furrever Token (FURR) се очертава като страхотен конкурент на Shiba Inu (SHIB), предлагайки уникални функции и силна общност, която го отличава в пейзажа на меме монетите. Със своя фокус върху насърчаването на радостта и ангажираността в света на криптовалутите, Furrever Token привлече вниманието на инвеститорите, търсещи алтернатива на SHIB.

Една от забележителните характеристики на Furrever Token са неговите очарователни стикери и визуални елементи на тема котки, създаващи приятно и стоплящо сърцето изживяване за потребителите. Този акцент върху забавлението и изграждането на общността привлече значителен интерес, привличайки инвеститори, търсещи почивка от сериозността на традиционните блокчейн проекти.

По време на успешната си предварителна продажба Furrever Token събра над $1 милион само за два месеца, демонстрирайки силно доверие на инвеститорите в проекта. Освен това текущата му цена, евентуално предлагаща до 15х възвръщаемост, допълнително затвърждава привлекателността му за инвеститорите, търсещи доходоносни възможности на пазара на меме монети.

В допълнение към обещаващите си перспективи, Furrever Token наскоро обяви състезание с ограничено време, което ще се проведе от 9 до 27 май и предлага зашеметяващите $20,000 награди на участниците. Това състезание предизвика вълнение в крипто общността, добавяйки допълнителен слой ангажираност и стимулирайки инвеститорите да се включат във FURR. Участниците ще имат шанса да спечелят значителни награди въз основа на общите си покупки през посочения период. Наградите в състезанието варират от $1,000 до $5,000, предоставяйки примамлива възможност за инвеститорите да се възползват от това уникално събитие. Като предлага тази вълнуваща възможност, FURR има за цел да укрепи позицията си на страхотен конкурент в крипто пространството, като същевременно възнаграждава своите лоялни поддръжници.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Официален уебсайт на Furrever Token

Присъединете се към раздаването на $20,000 

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния X акаунт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.