НАЧАЛО Прессъобщения

Спадът на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) проправя пътя за възхода на Pomerdoge (POMD)

септември 19, 2023 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спадът на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) проправя пътя за възхода на Pomerdoge (POMD)

В често непредсказуемия свят на криптовалутите, наскоро се появи нов проект, смятан за аутсайдер, който може да поднесе доста изненади: Pomerdoge (POMD). 

Тъй като постоянните лидери Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) наскоро преживяха срив, Pomerdoge вече генерира значителен хайп, предизвиквайки интерес както сред крипто ентусиастите, така и сред инвеститорите. 

Нека разгледаме какво прави този нов проект толкова привлекателен.

Кликнете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Възходът на Pomerdoge (POMD) на фона на борбите на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH)

Създавайки вълнение в света на меме монетите, Pomerdoge се позиционира като достоен конкурент на емблематичния статус на Dogecoin. За разлика от типичния модел на меме монетите, Pomerdoge се фокусира върху предоставянето на реална стойност на своите потребители.

Pomerdoge се отличава още със завладяваща “play-to-earn” структура, която обещава да предложи интерактивни игрови преживявания, предизвикателства и съвместни инициативи на общността, които позволяват на участниците да се отдадат на меме културата, като същевременно се радват на осезаеми ползи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Платформата за игри на Pomerdoge е в основата на оживена екосистема, която осигурява процъфтяваща арена за играчи от цял свят, за да демонстрират уменията си, да се състезават и да печелят ценни награди. Основата на платформата е здраво вкоренена в блокчейна на Ethereum, който гарантира сигурността и надеждността на играта, така че играчите могат да ѝ се доверят без колебание.

Потвърждение на неизменния й ангажимент за защита на общността е успешното партньорство за одит с Interfi Network, което подчертава непоколебимия фокус на проекта върху прозрачността и сигурността.

Събитието за предварителна продажба на Pomerdoge създаде много хайп в общността, напомняйки на хората за вълнението, съпътстващо първите дни на Dogecoin. С покачването на стойността на POMD.

със 135% в рамките на няколко седмици може да се каже, че проектът е на път да се превърне в топ играч на пазара на меме монети.

Инвеститорите и ентусиастите на този тип монетите очакват потенциално покачване на сегашната цена на POMD от $0.0165, като прогнозите сочат значителен скок до $1.00 до 2024 г.

Bitcoin (BTC): Графики на ликвидността, потенциални обрати и нива на подкрепа

Bitcoin, пионерската дигитална валута, напоследък наскоро се свлече под референтната стойност от $25,000, след като изгуби 20% от стойността си, но малко след това се възстанови над $26,000. Основната причина за този рязък спад остава спекулативна, като несигурността около одобрението на Bitcoin ETF се разглежда като основен претендент.

Графиките на ликвидността показват значително струпване на поръчки за покупка, разположени на нивото от $20,000, и потиснат импулс на продажбите. Това би могло да означава, че Bitcoin се подготвя да навлезе в тази зона на ликвидност, преди да обърне посоката и да достигне по-висок връх.

Изглежда, че сред ентусиастите на Bitcoin има разминаване в мненията. Някои от тях се възползват от текущата ниска цена от, която към момента на писа не на статията е на ниво $26,800, като смятат, че зоната от $25,000 осигурява солидна подкрепа. Други са предпазливи, като разглеждат възможността за спад към нивото на подкрепа от $20,000.

Междувременно някои притежатели на Bitcoin инвестират в предварителната продажба на Pomerdoge, за да се възползват от отстъпките, докато очакват повече яснота относно бъдещето на флагманската криптовалута. Топ анализаторите изглежда са съгласни, че Bitcoin първо трябва да получи одобрение за ETF, преди да реализира пълния си потенциал.

Инвеститорите в Ethereum (ETH) са привлечени от перспективите на Pomerdoge (POMD)

Ethereum, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, също претърпя значителен спад в цената, като загуби повече от 66% от най-високата си стойност за всички времена от $4,891. Изглежда, че бичите настроения около Ethereum са се разсеяли донякъде поради продължаващите разговори за това, че Виталик Бутерин е изпратил 600 ETH на Coinbase.

Въпреки TVL от $21 милиарда на Ethereum, той остава в сянката на Bitcoin по отношение на ценовите тенденции. Тъй като Bitcoin изпитва затруднения, Ethereum усеща вълнообразните ефекти, което кара търговците да бъдат по-консервативни. Петнадесетте месеца, прекарани под диапазона от $2,000 до $2,100, подкрепят тази идея.

Стагнацията на Ethereum обаче не се дължи единствено на волатилността на Bitcoin. Спадът в мрежовата активност допринася за мечите перспективи. Тези опасения се засилват от рязкото намаление с 50% на общата заключена стойност (TVL) на Ethereum от средата на април насам.

Много притежатели на Ethereum забелязват прилики между ранните обещания на Ethereum и възникващия потенциал на Pomerdoge. Нарастващият наратив около комбинацията от P2E и NFT функции на Pomerdoge и привлекателната структура на възнаграждението за стейкинг карат притежателите на Ethereum да прехвърлят средствата си към POMD.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:
Уебсайт: https://pomerdoge.com/
Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.