НАЧАЛО Прессъобщения

Спада на Bitcoin (BTC) до $64,000 и на Ethereum (ETH) до $3,400 подхранват ентусиазма за предпродажбата на Kelexo (KLXO) сред инвеститорите в Litecoin (LTC)

27.03.2024 15:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спада на Bitcoin (BTC) до $64,000 и на Ethereum (ETH) до $3,400 подхранват ентусиазма за предпродажбата на Kelexo (KLXO) сред инвеститорите в Litecoin (LTC)

Много инвеститори биха платили доста долари, за да разберат какво се случва в главите на най-успешните инвеститори. Те вярват, че ако успеят да разгадаят това, ще могат и сами да възпроизведат тези печалби.

Успешните инвеститори не стигат дотам благодарение на късмета си; за това са необходими планиране и стратегия.

И все пак това може да се развие само чрез достатъчно разбиране на пазара. А това разбиране идва от статии, ментори, обучителни материали и достатъчни опит.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В този материал може да разгледате Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Litecoin (LTC), като последния раздел е обърнато внимание и на Kelexo (KLXO).

Bitcoin (BTC)

Най-голямата криптовалута, Bitcoin (BTC), се намираше в продължителен спад. Преди това стойността му се понижи с над $10,000 и опитите за преодоляване на тази разлика не се оказаха добри. Bitcoin (BTC) продължава да се бори с тежките пазарни условия, докато инвеститорите се държат с надеждата да преоткрият инерцията, която имаше преди няколко седмици, достигайки отново $70,000 към момента на писане на статията.

Ethereum (ETH) остава в застой

Ethereum (ETH) преживява много от същите неща като Bitcoin (BTC). В неговия случай спадът доведе до това, че Ethereum (ETH) се намира в рамките на диапазон около $3,500. Той се задържа над тази стойност, но нямаше твърде много причини за радост.

Няма много неща, на които да се разчита, освен историческите данни на Ethereum (ETH) и дори те не вдъхновяват много. Ethereum (ETH) може да започне да се възстановява към следващия месец, ако нещата вървят добре.

Litecoin (LTC) се издига

За разлика от предишните две, Litecoin (LTC) бележи ръст. Към момента на писане на статията той се намира на ниво от $96 за единица. В момента Litecoin (LTC) отразява скок с 6% за последните 24 часа. При настоящите тенденции Litecoin (LTC) може все пак да докосне $100 преди края на месеца.

Ентусиазъм около вълнуващата предварителна продажба на Kelexo (KLXO)

В условията на интересен пазар Kelexo (KLXO) се очертава като печелившата опция. Инвеститорите разполагат с много токени, в които биха могли да инвестират, но данните показват, че Kelexo (KLXO) е този, който трябва да следят. Ето защо.

Kelexo (KLXO) е децентрализирана платформа за предоставяне на заеми и ликвидност. Тя дава възможност на заемодателите да депозират средства и да печелят от тези депозити, а на заемополучателите – да имат достъп до капитал без ограничения. Тя се отличава с невероятно ниски такси, светкавични транзакции и много печалби за потребителите.

Инвеститорите могат да купят Kelexo (KLXO) само за $0.05 на единица. С прогнози за приятна възвръщаемост може да се окаже грешка за инвеститорите да не следят проекта, особено на тази ниска цена.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.