НАЧАЛО Прессъобщения

Solana се забавя, докато Furrever Token, най-добрият претендент за титлата конкурент на Shiba Inu, ви предлага шанс да спечелите $20,00013.05.2024 15:53 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana се забавя, докато Furrever Token, най-добрият претендент за титлата конкурент на Shiba Inu, ви предлага шанс да спечелите $20,000Сред бурните вълни на пазара на криптовалути Solana е изправена пред поредния неуспех, който хвърля сенки на съмнение върху траекторията ѝ на възстановяване.

И все пак, от хаоса изплува Furrever Token, който се очертава като водещ претендент за трона на Shiba Inu, предлагайки проблясък на надежда и възможност. Докато Solana се бори с предизвикателствата, Furrever Token разкрива завладяващо предложение – шанс за ентусиастите да спечелят зашеметяващите $20,000.

В този динамичен пейзаж, където всеки момент е от значение, Furrever Token привлича с обещания за вълнение и награда, позиционирайки се като фар на възможността сред несигурността.

Може ли Solana да преодолее затрудненията си в условията на корекция на пазара на криптовалути?

Към момента на писане на статията Solana (SOL) се оценява на приблизително $138, показвайки спад от 5.4% от вчера. Въпреки първоначалния оптимизъм, неотдавнашното представяне на SOL породи опасения сред инвеститорите, тъй като не успя да пробие 50-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA), което доведе до подозрения за фалшив пробив.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Истинският пробив обикновено е съпроводен със стабилен обем на търговията и решително пресичане на ключови технически нива, като например пълзящите средни. При Solana обаче се наблюдава спад в обема на търговията, което противоречи на първоначалното възходящо движение на цената. Тази липса на подкрепа от обема предполага, че пробивът може да няма необходимия импулс, за да се задържи, което е сигнал за потенциална нестабилност в ценовото действие на криптовалутата.

Предизвикателствата пред SOL се усложняват от неспособността да поддържа позиция над ценовото равнище от $150. Бързото обръщане към по-ниски цени показва нежелание на пазара да подкрепи устойчив възходящ тренд, характерен за сценария на „фалшифициране“, при който цената за кратко пробива ключово ниво на съпротива или подкрепа, преди да се върне в предишния си диапазон.

Сближаването на пълзящите средни представя лъч надежда за потенциална волатилност, но настоящите пазарни условия не благоприятстват стабилно възстановяване на Solana.

Неотдавнашните ценови движения показаха, че SOL се е потопил под трендлинията, която преди това е действала като съпротива, изправен пред критично ниво на подкрепа при $140, съвпадащо със 100-дневната ЕМА.

Значително възстановяване на графиката на SOL вероятно ще изисква по-широко пазарно рали, което изглежда малко вероятно предвид продължаващата корекция на общия пазар на криптовалути. Без положителна промяна в настроенията и пазарната динамика, перспективите за възстановяване на Solana остават малки, което подчертава предизвикателствата пред криптовалутата в условията на настоящата пазарна турбулентност.

Проучване на затишието при Shiba Inu през уикенда: Какво означава отсъствието на сделки с китове за инвеститорите в SHIB?

Понастоящем цената на Shiba Inu (SHIB) е около $0.00002178, като в сравнение с вчерашния ден отбеляза лек спад от 3.7%. През последните 24 часа SHIB стана свидетел на значима липса на големи транзакции, надхвърлящи $1 милиона, което сигнализира за период на необичайно ниска търговска активност. Обикновено наблюдавано през почивните дни, това явление отразява намалената ликвидност и волатилност на пазара на криптовалути, тъй като търговците и институциите намаляват дейността си.

Въпреки че подобни забавяния са често срещани и не са негативни по своята същност, те могат да повлияят на пазарната динамика и потенциалните резултати на SHIB. Въпреки временния спад в активността, инвеститорите трябва да останат бдителни, тъй като консолидационният модел на SHIB предполага потенциален скок на волатилността на хоризонта.

Преглед на по-милата страна на криптовалутите: Как Furrever Token привлича инвеститорите от Solana и Shiba Inu

Furrever Token (FURR) се откроява в пейзажа на криптовалутите, като влива на възхитителна смесица от чар и иновативност. На цена от $0.000648, Furrever Token привлича инвеститорите с уникалното си предложение на фона на доминацията на утвърдени играчи като Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB). За разлика от конкурентите си, Furrever Token надхвърля традиционните случаи на употреба, предлагайки очарователно преживяване, съсредоточено около очарователни котешки изображения. С приблизително 9 милиарда токена в обращение в блокчейна BNB-20, токеномиката на Furrever Token е предназначена да подкрепя нейния растеж и ангажираност на общността. По време на фазата на предварителната му продажба се предоставят 65% от токените, като 25% се разпределят за DEX и 10% се запазват за екипа, което допълнително засилва доверието в дълготрайността на проекта.

Освен това Furrever Token наскоро обяви вълнуващо състезание, което допълнително засилва чарът му и привлича инвеститори от всички общности на SOL и SHIB. С шанса да се спечели дял от Furrever Token на стойност $20,000, конкурсът продължава 18 дни – до 27 май 2024 г. Участниците могат да се борят за челни позиции въз основа на общия брой покупки през определения период, като наградите варират от $5,000 за победителя на първо място до $1,000 за тези на 5-то до 10-то място. Това състезание не само насърчава ангажираността в общността на Furrever Token, но и служи като стратегически ход за отдръпване на инвеститорите от SOL и SHIB, позиционирайки FURR като убедителна инвестиционна възможност на конкурентния пазар на криптовалути.

Интегрирането на стикери, емотикони и визуализации на тема сладки котки в екосистемата на Furrever Token насърчава топлата и приятелска общност, което намира отклик сред инвеститорите, търсещи по-леко и приятно крипто изживяване. С фокуса си върху забавлението, иновациите и изграждането на общност, Furrever Token се очертава като сериозен претендент, привличащ инвеститори далеч от SOL и SHIB със своя уникален чар и обещаващ потенциал за растеж.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.